Valla hepside saçmalamış. Ne demek olmaz , herşey olur hele sende röfle varsa karamel yaptınmı ışıklı gibi yıkadıkça. Röfle olduğu yerler yıkandıkça açılır biraz çok hoş durur hemde.
Yanlız o fiyat ne öyle ya. Çüş yani. Bendede röfle var. Dipleri çıktıkça ben kendim normal düz boya ile evde sarıya boyuyorum.
Yani yılda 1 kere filan röfle yaptırırım. Saçım yıpranmasın diye. Sonra evde kendim boyuyorum.
Ben senin yerine olsam giderim bir kozmetik parfümeri gibi boya satan mağazaya. Ordaki kızlar zaten boyaların illahı olmuş :)
Derim ben bu saçı karamel yapmak istiyorum boya istiyorum diye onlar sana verir zaten boyayı. Eve gelir şıkır şıkır boyarım.
Maliyeti en fazla 10 tl olur sana.
Belki 2 tane boyada verebilir karıştır der. yani boyaların doresi ve küllüsü var. İkisini karıştır der. Ama karamel yapacaksan doresini verir. Küllüsünü kullanma. Güzel olmaz.![]()
haklısın ama malesef ben hangi ruh haliyle yaptım bilmiyorum güzelim röfleli saçları siyaha boyattım ama üzerinden çok geçti yani şu anki saçım siyah ince telli yıpranmış bi saçım var bi kuaföre daha gidicem bakalım o nediycek buraya yeni taşındım kim nedir ne değildir bilemiyorum olmadı kendim boyucam bakalım istediğim gibi olmasada değişiklik olur