Merhaba öncelikle resim atar mısın? Sarah jio kitaplarından hangileri var?Güncel
Merhabalar su an disaridayim eve gecince fotograflarini atarim sadece sarah jionun kitaplarini mi ariyorsunuzMerhaba öncelikle resim atar mısın? Sarah jio kitaplarından hangileri var?
Ya taşınıyorum şu an Bayadır istiyorum bu kitapların serisini fı çi pi yi 15 güne işlerim bitmiş olur o zamana insallah satılmaz almayı düşünüyorum siz nerde oturuyosunuzYaklasik iki ay once aldigim orjinal fi çi pi setini 30 tl ye satmak istiyorum.Ayrica isteyen olursa elimde sarah jio nun kitaplari da bulunmaktadir.
Muğladayim. ben de cok fazla siteye giremiyorum bu aralar satilmaz büyük ihtimalle.tasinma isleriniz bitince hala istiyor olursaniz gorusuruz.Kolay gelsin size de ☺Ya taşınıyorum şu an Bayadır istiyorum bu kitapların serisini fı çi pi yi 15 güne işlerim bitmiş olur o zamana insallah satılmaz almayı düşünüyorum siz nerde oturuyosunuz
EvetKitap hala satılık mı ??
canım bir türlü ulaşamadım sana hala elinde mi kitplar?Güncel
Cok tesekkur ederim begenmenize sevindim.Gule gule okuyun :)Fi-Çi-Pi setimi aldım, çok güzel ve temiz kullanılmış. Teşekkür ediyor, alışveriş yapacak arkadaşlara öneriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?