Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Fibrocell

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mina05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
2
1
1
39
merhabalar,
Bugun Fibrocell uygulamasinin ilk asamasini ozel bir hastanede yaptirdim. 15 yasimda saclarim dokuldu uzun yillardir bircok tedavi denedim bunlardan sonuncusu prp yontemi . 3 yildir saclarima prp yaptiriyordum duzenli olarak ama hala cok seyrek sac diplerim gozukuyor. Fibrocelli arastirdim ancak sac icin yaptiran bulamadim sitede . benim gibi bu uygulamayi yaptiran birileri var mi ?
kendi tedavimle ilgili yol gostermesi icin deneyimleri paylasmak icin bu konuyu aciyorum. yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim.

İşe yaradı mı canım aynı problem bende de gerçekten yardımcı olursan sevinirim

merhaba ,
şifremi unuttugum için giremedim bir türlü . Aslında benim yaptırdığım kıllı deri kök hücre tedavısıymıs . fıbrocell kulaktan dokunun alınması ve antı aging bir uygulamaymıs . Bıraz yanlıs oldu baslık o açıdan
tedavıye gelirsek 3 seans yapıldı . uzerınden tam 3 ay gectı . sac rengımde gozle gorulur bır koyulasma oldu . kısmende acıklıklarda kapanma var ama suanda tam hayal ettıgım gıbı degıl. min 6 aya ıhtıyac oldugunu soyledı dr .
Buarada mınoxıdılı donem donem bırakıp kullanıyordum ona da tekrar basladım . Takvıye olması açısından

bu ek olarak bırde saç aşısı yaptırdım bu surecte . Tam olarak hangısı etkılı oldu oyuzden emın olamıyorum ama fark edılebılen bı degısıklık oldu saclarımda

Sel
bu ek olarak bırde saç aşısı yaptırdım bu surecte . Tam olarak hangısı etkılı oldu oyuzden emın olamıyorum ama fark edılebılen bı degısıklık oldu saclarımda

Merhabalar,

1yıldır yanıt vermemişsiniz bu yöntem işe yaradımı acaba? Saçınızın dökülmesi durup yeni saçlar çıktımı?

Back
X