Merhabalar. 10 yıldır fm hastasıyım. Başlıkta eski yazılarım var zaten. 50 mg lu….l, 1 mg st…..n ve 60 mg du…t (meşhur fibromiyalji ilacı) kullanıyorum. Bunlardan birini kesmeye çalıştığımda çok kötü atak geçiriyorum. Yakın bir zamanda ilaçlarımı azaltmaya çalıştım ama sadece 2 ay dayanabildim çok kötü oldum ve eski düzenime döndüm. Bu aralar ne yapsam da ağrılarım çok. Kan tahlillerime baktırdım herşey çok iyi ama ben hergün yorgunum ve ağrım var. Meşhur ilacı 60 mg.dan fazla kullanan veya herhangi bir başka ilaç kullanıp faydasını gören var mı bu aralar çok çaresizim.
Bendede oncelerı hergun bıyerlerımın agrıması,tum vucudumda devamlı tutulmalar,uykusuzluk,10 13 saat uyusam bıle uyumamıs gıbı kalkmalar vs vs
O ara mıde rahatsızlıklarıda vardı,doktora gıttıgımde hafıf gastrıt denılıp gonderılıyordum
Ayda yada ıkı ayda bır belım bacaklarım heryerım tutuluyor acile gidip dikloron igne vurulmadan ayaga kalkamıyordum
Sonra prozac kullanmaya basladım aslında bayada ıyı geldı
Ayrıca bende panık atak anksıyetede vardı . Kalp carpıntıları fılanda oluyordu
Ilac kullandıktan sonra bu ataklar gectı,vucuttakı tutulmalarda gectı . Bıcak gıbı bırden kesıldı ,cok sasırmıstım
Ilk zamanlar enerjı geldı spor dıyet yaptım 12 kılo verdım cok ıyıdı ama zamanla ilac az geldı yada bagısıklık yaptı gıbı ,depresyon devam ettı bırsey yapma isteği olmuyor
Mutsuzluk vs yanı anksıyete,panık atak,fıbromılyjıye ıyı geldı ama depresyonu tamamen yok etmedı
Antıdepresanın baska yan etkılerınden vs dolayı bı 20 gun once bıktım ve ilacı bıraktım
Bir anda heryerım tutuldu . Ilacı azalttıgım temmuzun başından berı heryerım parmak uclarıma kadar agrıyor
Yıne dıkloron vurulmadan ayaga kalkamıyorum
Sımdı ıyıce tukenmıslık sendromu ,depresyon hersey dahada fazlalastı
Gecen kantesti yapıldı kansızlık dısında bırsey cıkmadı
Yarın yıne paşa paşa gidip antıdepresan yazıdracagım galıba
20 yıldır panık atak hastası olarak ılacsız bunların hıcbırı gecmıyor nokta…