Fibromiyalji ve depresyon acil yardım

ne güzel 6 aylık tedaviyle geçmiş şimdi hastalığa dair tüm sıkıntılar ortadan kalktımı

​Evet arkadaşım şuan çok iyi bir sorunumuz yok inşallahda olmaz sende doktoruna git arkadaşım ben ne yazıkki her bitki yada macuna inanmıyorum

Benim yaşadığım çok çok hafifti fakat özellikle sabahları çok mutsuz yorgun ve ağrıyla uyanıyordum özellikle belim ve bacaklarımın ağrısı beni çok bunaltmıştı. Spor yaptıüım dönem de çok agrı çektim kas gevşetici ve agrı kesici takviyesiyle 2 3 aylık bir dönemde rahatladım. Hala uyku saatim değiştiginde soğukta kafama bişey takılıp uykusuz kaldıgımda sabah agrı ile uyanıyorum. Bu hastalığın temel sebebi vucüttan atılması gereken toksinlerin zararlı maddelerin atılamaması uyku seviyelerinden derin uykuya geçilemediği için vucütta biriken maddelerin agrı yapması kendini yenileyememesi. Spor tavsiyesinin sebebi de ter ile atılmasını sağlamak ve kasları güçlendirmek. Ben ısrarla spor için kendinizi motive etmenizi öneriyorum inanın dünyaya yeniden geldiğinizi hissedeceksiniz.. Şimdiden geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…