- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- 108
- Konu Sahibi Vatanseverr
-
Öyle zannedenler çok. Bu forumdaki yorumlara bakıyorum da gözlerime inanamıyorum. Selehaddin Demirtaş'ın cici çocukluğuna inanan bir sürü insan var. Öyle olmasa İstanbul'dan 1 milyon oy çıkmazdı zaten."HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ'ın daha önce teröristleri öven ve teşvik eden sözler sarf ettiği ortaya çıktı."
Şu başlığa takıldım, övdükleri, teşvik ettikleri herkesçe malumdu, sanki yeni birşey keşfedilmiş gibi yazmıyor mu medya deli oluyorum.
Adamlar mitinglerinde imralıdakinin fotoğrafını asıyor, mektubunu okuyor, başkanımız diyorlar, pkk bayraklarıyla geziyorlar, ortaya çıkmışmış
HDP Cici Kızlardan mı oluşuyor sanıyorlardı acaba
He gülüm, onlar cici kız, ben nineyi yiyen kurt
bunlar barajı geçti diye kendini birşey sandı umarım gereken cevabı alırlarKonuyu Görüntülenme 50 yorum 4
Hani nerde Cici demirtaş çılar sahneye alalım kendilerini
Malesef umudum yok. Tamam akp ye düşmansın da Vatan hainlerine oy vermek ne demek ya. Akp gitsin de kim gelirse gelsin diyenleri bile gördüm burada.bunlar barajı geçti diye kendini birşey sandı umarım gereken cevabı alırlar
yakında başbakan falanda yaparlar bunları suratlarına tükürsem fayda etmezMalesef umudum yok. Tamam akp ye düşmansın da Vatan hainlerine oy vermek ne demek ya. Akp gitsin de kim gelirse gelsin diyenleri bile gördüm burada.
Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn (aşırı içten )Birde obur dünya var sorgu sual olunacak dilerim obur dünyaya kalmaz bunların sonlarını hep birlikte görürüz
Aslında bu ve bu tipteki insanlara yeri geliyor teşekkür etmek istiyorum.
Çeşitli sebeplerden inancı sarsılan, dini şeyler görünce heye canım heye deyip geçen bir insanım.
Bu zatlar ve eziyet edilmiş hayvanları görünce açıyorum ellerimi ve dua ediyorum. "Allah'ım, dilerim cennet cehennem gerçektir, dilerim bu tarz kişiler bu dünyada değil, öbüründe çekerler. Ülkemiz üzerinde kimin ne niyeti varsa, dönsün kendini bulsun."
Amin. Amin kere amin.Bütün ictenligimle duana amin diyorum. Allah'ım devletimiz üzerinde oynana oyunları,oynayanların başına çevirsin.
Adamlar açık açık biz pkk yız diyorlar
Buarada pkk nın Kürtlerle alakası yok
Pkk ermeni Alman İngiliz...
Bazıları hala yüzlerine tükürseler yarabbi şükür diyecekler
Bu sitede bile hala hdp yi savunuyorlar ya
Inanamıyorum yemin ediyorum inanamıyorum
Ben Türkiye'yle ve Osmanlı'yla Yüzyıllardır bitmeyen ince intikam hesapları olanlardan bahsettim...Terör duyarınız bu kadar yüksekse en başta Akp'yi yerden yere vurmanız gerekir ama pek göremiyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?