Figen Yüksekdağ: Çok can aldık

Merak ettim. Çok milliyetçi gördüm canım seni de hani bu çelişki nedir acaba açıklar mı diye :)
Bilemiyorum ama Aramızdaki fark nedir biliyormusun baby
Eğer Kılıçdaroğlu vs. Cumhurbaşkanı,başbakan olsaydı sırf o gitsin bitsin diye gidip vatan hainlerine oy verip desteklemezdim

Bilemiyorum ama Aramızdaki fark nedir biliyormusun baby
Eğer Kılıçdaroğlu vs. Cumhurbaşkanı,başbakan olsaydı sırf o gitsin bitsin diye gidip vatan hainlerine oy verip desteklemezdim
Sen mi desteklemezdin.. Komik oluyorsunuz. Google'a vatan haini diye yaz bakalim karsina kim cikacak...

PKK vatan haini der oyunu HDPye vermezsin, onu anlarim da, PKK ile yillardir elele tutusmus, Diyarbakirda Megri megri diye agitlar yakip bassbasa aglasmis, Guneydogudaki butun yollari teorristlerin kontrolune terketmis, yillarin bebek katilinin namini "sayin!" diye degistirmis, bayragini posterini gururla tasimayi kanunla serbest birakmis olana oy verirken hic de inandirici degilsin.

saraylı hanım sence ne yapmalı . engin fikirlirini alalım. savaşmak hayır, barış yapmak hayır, bahçeli gibi herşeye hayır. bu mesele sen nasıl çözerdin. merak ettim.

saraylı hanım sence ne yapmalı . engin fikirlirini alalım. savaşmak hayır, barış yapmak hayır, bahçeli gibi herşeye hayır. bu mesele sen nasıl çözerdin. merak ettim.
Ben cozemem tabii ki, oyle bir yetkim yok. Yapabilecegim tek sey bir oy vermek... Ama adam gibi adama, ya da lider takintim varsa liderine bakmaksizin adam gibi bir partiye. Kisisel hirslari icin memleketin icine eden ve de hala sehit kanindan beslenen vampirlere degil.

siz çözün demiyoruz zaten ne yapılmalı. mesela chp ye veriyorsun oyunu sana ne diyorlar çözmek için. var mı şunu yapacağızda terör bitecek . yok . suçlamayı bilirsiniz ancak. ne yapılmalı deyince toz oluyorsunuz.

E teroru sizinki bitirmisti ya.. O yuzden secim bildirgelerinde belki de yoktur, butun secim bildirgelerini okumadim. Benim icin Turkiyenin en az teror kadar onemli cok daha fazla sorunu var cunki. Cumhuriyetin muhafazasi, demokratik haklarin gaspinin durdurulmasi, hukukun ve adaletin yeniden tesisi, milli ve manevi degerler uzerindeki karalama kampanyasinin durdurulmasi, bu ulkenin halkinin ve de topraklarinin parcalanmasinin onlenmesi, malinin mulkunun topraginin ormanlarinin ve de simdi de dogalligini koruyabilmis tek serveti turism cennetlerinin rant ugruna, birilerinin cebinin dolmasi ugruna peskes cekilip binalastirilmadan korunmasi gibi.. Egitimdeki pespayeligin, sinav rezaletlerinin, ogretmen acigi oldugu halde atanamayip boyacilik yapan ogretmenlerin sorunlari gibi.. Kokusmus dis politika gibi, dostken dusman ettigimiz butun komsularimizla ilgili devlet politikasinla bagdasmayan keyfi, kisisel politikalar gibi..Gibi gibi gibi.. yaz yaz bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…