• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir alışverişi...

Bertie Storyteller

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
4.539
13.412
498
Merhabalar,

Salonumda neredeyse hiç aksesuar yok. Çok büyük bir salonum var. Biraz renk ve hareket katmak istiyorum. Kafamda tasarladığım birkaç şey var ama sizlerden de fikir almak istedim.

Öncelikle yemek takımım şu (ayna hariç):

Koltuk takımım da şu (tabi ayakları yemek takımına uygun olacak şekilde kahverengi):

Halım krem ve biraz kabartmalı. Biraz şunun gibi:

Önerileriniz nelerdir? Renk önerisi yanında aksesuar önerisi de bekliyorum (orta sehpa, lambader gibi). Ben çok sayıda çerçevelerden oluşan bir kompozisyon, yavruağzı çiçekler falan düşünüyorum. Resimle örnekler verirseniz çok memnun olurum.

Siz olsanız bu salonu nasıl dekore ederdiniz?

Son düzenleme:
yavaş yavaş içime sine sine hissede hissede zamanla düzerdim aksesuarları.acele etme derim.www.dekorasyon.net gibi bir yer vardı oraya bakabilrsin.ayrıca katologlara bakmanı tavsiye edebilirim.internette dekorasyonla ilgili yerlere bakıp fikir edinebilirsin.senin salonun yoruma açık tonlarda.o yüzden senin ne istediğin önemli

yavaş yavaş içime sine sine hissede hissede zamanla düzerdim aksesuarları.acele etme derim.www.dekorasyon.net gibi bir yer vardı oraya bakabilrsin.ayrıca katologlara bakmanı tavsiye edebilirim.internette dekorasyonla ilgili yerlere bakıp fikir edinebilirsin.senin salonun yoruma açık tonlarda.o yüzden senin ne istediğin önemli

Ben de sizin gibi düşündüğüm icin acele etmedim. Hatta geç bile kaldım. Sadeliği seviyorum. Ton olarak somon, yavruagzi gibi soft renklerden hoşlanıyorum. Belki bu tonlarda kırlentler olabilir diye düşünüyorum. Yine küçüklü büyüklü çerçeveler hayal ediyorum. Burdan gelecek fikirleri ve önerileri de önemsiyorum.

evet takımının renklerine somon ve yavruağzı çok yakışır bence renkleri çok doğru seçmişsin. english home madame coco ürünlerinin renkleri genellikle soft, ve inanılmaz güzel tablo ve resim çerçeveleri var. oralara bak. çerçeveler çok güzel duruyor bence kesinlikle denemelisin. birde böyle kasnaklı tablolar var el işi onlardan da asabilirsin duvarlarına. salon takımını gerçekten çok beğendim.

Back
X