Merhabalar siteye yeni katıldım ve gerçekten dertleşecek anlatacak kimsem olmadığı için böyle bişey yapıyorum ve farklı fikirlerin aynasındaki yansımalar yol gösterir diye düşünüyorum dört ay önce evlendim düğün falan olmadan bir de mecburi işlemler dolayısıyla. Bu yüzden aslında karşımdaki kişinin beni mağdur etmeyeceğini düşünerek başladı herşey fakat imzayı attıktan sonra uzaktan uzağa beni kredi çektirme aracı belledi iki tane kredi çektim nehir falan da yapmadı ayrıca laf yeri geldiğinde öğretmenin tek başınasın rahatsın gibi ifadeler kullanıp canımı sıkmaya devam ediyor 2. Evliliği bu yüzden de ayrılıp ayrılmam konusunda tereddütlüyüm aylık maaşım var fakat üstünde amborgo koyulmuş durumda İyi olmasına iyi biri ama para konusu yüzünden açıkçası beni herşey den vazgeçebilecek konuma getirdi yaşadığım yere yeni tayin oldum kimsem yok bir şeye ihtiyacım olsa düşünüyorum şu an da ve ekonomik özgürlüğü olup ta böyle şiddetle yaşayan kadınlar çok fazladır biliyorum burada tek korkum toplum ve aile baskısı Biliyorsunuz ki toplum hemen suçlayıcı tavır tskınır Biri ile geçinemedi diğeri ile de demekki sorun kendinde diyecekler ya da çalışma ortamında bana hayretle bakan gözler olacak ve bir kadın bu kadar zorlukla başetmek için napabilir Bana tüm krediyi kapatacağını söyledi kapatsa bile yine de bana söylediği sözler neticesinde kafamda çoğu şeyin çözümü yok Elbette aranızda bana güzel fikirler verecek planlarınız vardır gerçekten Siz olsanız napardınız