Ben de bu dertten istiyorum :)
(Kötü niyetli yazmadım)
Şöyle bir şey var. Bir arkadaşım gelecek o tarihlerde. Başka zaman gelme imkanı olmayan biri. Onunla aynı zamana denk getirmek istiyorum.Bence anneniz haklı ne var 15 gün kalsanız onlarla zaten sonra yazlığa geri dönecekmişsiniz.
Bir şey olmaz demeyin dünyanın binbir türlü hali var. Komşularınızla samimi olabilir onları seviyor olabilirsiniz ama unutmayın ebeveynleriniz yanınızda olmayacak o 15 günlük sürede.
Hmm bunu dememiştiniz bilemiyorum annenize bunu söyleyip ısrar edebilirsiniz ama sonuç değişmeyebilir.Şöyle bir şey var. Bir arkadaşım gelecek o tarihlerde. Başka zaman gelme imkanı olmayan biri. Onunla aynı zamana denk getirmek istiyorum.
Hmm bunu dememiştiniz bilemiyorum annenize bunu söyleyip ısrar edebilirsiniz ama sonuç değişmeyebilir.
Ben sizden 5 yaş büyüğüm benim annemle babam da sıcak bakmaz eminim anneler özellikle hep böyleler :)
Evet site içinde . Herkes tanıdık.yazlık site içinde mi?
şahsen ben 16 yaşımda 2 arkadaşımla yazlıkta 3 ay kalıyordum. siteydi çünkü,etraftaki herkes de tanıdıktı. siteyse biraz daha ısrar edebilirsin değilse zaten tehlikeli olur.
Vereceğim. 15 gün bekleyip tekrar döneceğim oy kullanmaya.18 yaşındaymışsın. Sen oy vermeyecek misin?
İyi de bana göre tehlike arzeden bir durum yok bunda.Kaç yaşında olursan ol evlensen bile annenin babanın küçük kızı oluyosun, sana zarar gelmesini istemiyolar sadece bu
İyi de bana göre tehlike arzeden bir durum yok bunda.
Bu arada "arz etmek" ifadesini yanlış yazmışım düzeltemedim de. Kusura bakmayın :)Senin için olmasa bile bi anne için kızı yanında değilken her zaman her yerde tehlike arz eden şeyler vardır, sana düşkün belli ki o yüzden çok istiyorsan ikna etmeye çalış
Vereceğim. 15 gün bekleyip tekrar döneceğim oy kullanmaya.
Yazlıkta çalışacağım zaten. Deniz vs. var ya daha verimli çalışabiliyorum yazlıkta. Mutlu oluyorum orada ,ders çalışırken bile. Diğer türlü burada iyice boğuluyorum.bu arada 18 yaşındaysan sınava girmiyor musun? ya da ne bileyim 11 den 12 ye geçerken kamp filan yok mu yerinde olsam yazlıkta çok durmazdım bu yaz. sınav senesinde anneni dinle derim 15 gün bile çalışsan kâr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?