Fikir Almak İstiyorum.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar daha zaman var ama aklıma takıldı. Annemlerle zıtlaştım biraz. Size de danışmak istedim. Şimdi şöyle ki biz birkaç günvfilan sonra yazlığımıza gidiyoruz. Daha sonra 24 Haziran Seçimleri için geri geleceğiz. Geleceğiz ama büyük ihtimalle seçimin 2. turu da olacakmış malumunuz. 15 gün sonra. Annemler de karar aldılar 15 burada bekleyelim yine 2. tur da bitince öyle döneriz yazlığa diye. On kere gidip gelme olmasın diyorlar. Hem annem burada bazı akrabalarıyla ,arkadaşlarıyla da görüşecekmiş. Neyse yazlıkta samimi komşularımız var. Onlar da bizim gibi yazlıkçı. Ben 15 gün bekleyemem deyince annem tamam o zaman seni onlara bırakırız onlarda kalırsın 15 gün dedi (Bayağı samimiyiz) Ama onlar da büyük ihtimalle ikinci turdan sonra gelecekler. Anneme dedim anne ben artık 18 yaşındayım ben buradan giderim güzelce otururum evimizde. Hem bir sürü komşu var etrafımızda dedim . Olmaz öyle şey sen yalnız kalamazsın dedi. Beni ne sanıyor anlamadım ki. Küçük bir çocuk değilim neticede. Hala daha denize gitsem boğulacağımdan korkan bir kadın kendisi.

Bence anneniz haklı ne var 15 gün kalsanız onlarla zaten sonra yazlığa geri dönecekmişsiniz.
Bir şey olmaz demeyin dünyanın binbir türlü hali var. Komşularınızla samimi olabilir onları seviyor olabilirsiniz ama unutmayın ebeveynleriniz yanınızda olmayacak o 15 günlük sürede.

Ben 24 yaşındayım annem hala sıcak bakmaz bi yerde uzun süre tek kalmama falan.
Anne yüreği işte içi rahat etmiyor istiyor ki gözünün dizinin dibinde ol.
Bence anneni anlamalısın.

Şöyle bir şey var. Bir arkadaşım gelecek o tarihlerde. Başka zaman gelme imkanı olmayan biri. Onunla aynı zamana denk getirmek istiyorum.

Kaç yaşında olursan ol evlensen bile annenin babanın küçük kızı oluyosun, sana zarar gelmesini istemiyolar sadece bu

Şöyle bir şey var. Bir arkadaşım gelecek o tarihlerde. Başka zaman gelme imkanı olmayan biri. Onunla aynı zamana denk getirmek istiyorum.
Hmm bunu dememiştiniz bilemiyorum annenize bunu söyleyip ısrar edebilirsiniz ama sonuç değişmeyebilir.
Ben sizden 5 yaş büyüğüm benim annemle babam da sıcak bakmaz eminim anneler özellikle hep böyleler :)

yazlık site içinde mi?

şahsen ben 16 yaşımda 2 arkadaşımla yazlıkta 3 ay kalıyordum. siteydi çünkü,etraftaki herkes de tanıdıktı. siteyse biraz daha ısrar edebilirsin değilse zaten tehlikeli olur.

Hmm bunu dememiştiniz bilemiyorum annenize bunu söyleyip ısrar edebilirsiniz ama sonuç değişmeyebilir.
Ben sizden 5 yaş büyüğüm benim annemle babam da sıcak bakmaz eminim anneler özellikle hep böyleler :)
Teşekkürler yorum için

yazlık site içinde mi?

şahsen ben 16 yaşımda 2 arkadaşımla yazlıkta 3 ay kalıyordum. siteydi çünkü,etraftaki herkes de tanıdıktı. siteyse biraz daha ısrar edebilirsin değilse zaten tehlikeli olur.
Evet site içinde . Herkes tanıdık.

Senin için olmasa bile bi anne için kızı yanında değilken her zaman her yerde tehlike arz eden şeyler vardır, sana düşkün belli ki o yüzden çok istiyorsan ikna etmeye çalış
Bu arada "arz etmek" ifadesini yanlış yazmışım düzeltemedim de. Kusura bakmayın :)

Vereceğim. 15 gün bekleyip tekrar döneceğim oy kullanmaya.

bu arada 18 yaşındaysan sınava girmiyor musun? ya da ne bileyim 11 den 12 ye geçerken kamp filan yok mu yerinde olsam yazlıkta çok durmazdım bu yaz. sınav senesinde anneni dinle derim 15 gün bile çalışsan kâr.

bu arada 18 yaşındaysan sınava girmiyor musun? ya da ne bileyim 11 den 12 ye geçerken kamp filan yok mu yerinde olsam yazlıkta çok durmazdım bu yaz. sınav senesinde anneni dinle derim 15 gün bile çalışsan kâr.
Yazlıkta çalışacağım zaten. Deniz vs. var ya daha verimli çalışabiliyorum yazlıkta. Mutlu oluyorum orada ,ders çalışırken bile. Diğer türlü burada iyice boğuluyorum.

Nece haklı Dünya'nın binbir türlü hali var . Tek başınıza biri takip etse tek kaldığınızı öğrenip Hırsız gitse bşy olsa bende olsa 18 yasında kızımı öyle tek bırakmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…