Fikir almak istiyorum

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.068
18.214
248
28
Selamlarr. Ortak arkadaşlarımızın bulunduğu ve bana ara ara yazan biri var. Beni sosyal medyadan eklediğinde şaşırmıştım biraz çünkü net bir tanışıklığımız yoktu ama beni reelde gördüğünü biliyorum. Neyse bu kişi bana ara ara yazıyor ama tam muhabbet ilerleyecek orda kesiyor yazmayı yani bir şekilde konuyu kapatıyor ve hal böyle olunca ben de üstüne bir şey yazamıyorum. Geçen bayramımı kutladı yine biraz konuştuk ama sonra yine konuyu kapattı. Bu bana ilginç geliyor. Arkadaş değiliz bir şey değiliz yazıyorsa tanışmak istiyordur diye düşünüyorum (arkadaş ya da flört olarak) ama neden konuyu kestirip atıyor o kısmı anlamıyorum işte. Konuştuğumuz kadarıyla muhabbeti sarıyor baya ve ortak arkadaşlarımdan da bildiğim kadarıyla iyi biri ben de beğeniyorum zaten. Ama ben mi adım atmalıyım yoksa hiçbir şey yapmamalı mıyım o kısma pek karar veremedim?

Cidden çok muallak. Yani fazla ilgileniyor gözükmek istemiyor da olabilir. Karar verememiş de olabilir. Ya da sizden gelen ışığın rengini anlayamamış olabilir.

bence elinin altında tutuyor, derdi evlenip yuva kurmak değil. acaba yatağa atabilirmiyim. onu yokluyor. istediği performansı alamıyor. 2. seçenek te sizi beğeniyor ama elindede başka var . cepte dursun ama fazla bulaşmasın. benim bildiğim isteyen seven erkeği hiç birşey durdurramaz

Çok ümitlenmeden bekleyin bakalım neler yapacak. O geldikçe karşılık verirsiniz. Gerçekten isteyen geç de olsa belli eder, söyler. Çok üstünde durmayın şimdilik.

Selamlarr. Ortak arkadaşlarımızın bulunduğu ve bana ara ara yazan biri var. Beni sosyal medyadan eklediğinde şaşırmıştım biraz çünkü net bir tanışıklığımız yoktu ama beni reelde gördüğünü biliyorum. Neyse bu kişi bana ara ara yazıyor ama tam muhabbet ilerleyecek orda kesiyor yazmayı yani bir şekilde konuyu kapatıyor ve hal böyle olunca ben de üstüne bir şey yazamıyorum. Geçen bayramımı kutladı yine biraz konuştuk ama sonra yine konuyu kapattı. Bu bana ilginç geliyor. Arkadaş değiliz bir şey değiliz yazıyorsa tanışmak istiyordur diye düşünüyorum (arkadaş ya da flört olarak) ama neden konuyu kestirip atıyor o kısmı anlamıyorum işte. Konuştuğumuz kadarıyla muhabbeti sarıyor baya ve ortak arkadaşlarımdan da bildiğim kadarıyla iyi biri ben de beğeniyorum zaten. Ama ben mi adım atmalıyım yoksa hiçbir şey yapmamalı mıyım o kısma pek karar veremedim?
Ben simdiye kadar beklemedim,beklemem de..Eger evli degilse,gorustugu kimse olmadigindan da eminsen hafiften bir citlat derim.Sonra begendigin halde beklersin,o da sana acilmak konusunda cekingen kalir.Belkide iyi ve uzun soluklu olabilecek bir birlikteligi kacirmis olursunuz.

Yazabiliyorsa bayrama seyrana pek de çekingen degildir. Sohbeti devam ettirmeye de calisilmis anladigim kadarıyla.
Bence baska kadınlarla da yazisiyor. Yedekte tutuyor gibime geldi.
Belki ortak arkadaslariniz var diye size yazmistir ve sosyal medyadan eklemiştir?
Onun sizden hoslandigi yazisinca belli oluyor mu?

Acikcasi Bayramdan bayrama yazıyorsa, ben kısaca senin de bayramın kutlu olsun der geçerdim.
Seven erkek ilgisini belli eder ne olursa olsun, pes etmez.

Back
X