• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir almak istiyorum

depresif34

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
237
59
323
İstanbul
Merhaba bayanlar,ben ozel sektörde medya da çalışıyorum.Santalde sıkıntım su idare müdürüm geldi bugün yanima sekreteri dogum izninde seni yanima alcam dedi gelince sekreter yerine gecersin dedi.Anlasirsak devam ederiz maasina da zam yaparim dedi santraldeki arkadaşlar da seni alirlarsa bizde isi birakiriz zor dönüyoruz dedi ben başka kampusdeydim cunku.aksam vardiyasina gelen abla da kizim sen bilirsin ama sakin onlarin oyununa gelme sekreteri gelince seni gonderse neyse ama ordan sepetleme yaparlar dedi guvenme bunlara diyo sonrada sen bilirsin dedi.orada bir arkadaşım çalışıyor asistan kendisi. ona anlattım ilk başta cok sevindi aklima geldi seni alacaklari oraya kalirsin da dedi yetisemiyor zaten yoğunluk dan diger kiz dedi ablanin konuşmalarini da soyleyince de valla olmicak sey degil guven yok tabi bunlara dedi.simdi sorum su yarin müdürüm gelirse nasil cevap versem istemediğimi .calisirsam haftaiçi 9/6 cmt yarim gun santral de ben 1 hafta sabah 1hafta aksam çalışıyorum

bence riske atma işini yerinden memnunsan hiç oynama ne gerek var.geçtiğini farzet kafanda sürekli soru işareti olucak sekreteri gelince ben ne olucam diye...

Niye sepetlesinler canım. Adam demek ki seni layık görüş oraya. Diğerleri kıskandıkları için öyle söylüyor olmasınlar.

Back
X