Hayırlı Ramazanlar herkese. 21 yaşında nişanlı bir kızım,nişanlım memur başka bir şehirde sağlık personeli olarak çalışıyor ve yanında babannesi kalıyor beraber kalıyorlar.Babannesi 70 yaşinda konuştuğumuz kadariyla çok huysuz bir kadin,nişanlim çok mülayim lafini ikiletmez,ne istese yapar,ona ragmen sürekli ona bağırıp cagiriyor evin içinde,evlenicez diye tamirat filan yapmaya çalışıyor sen ne anlarsin bırak başima pislik çikarticaksın,evimi kirletme diye hiç rahat bırakmıyor nişanlimin annesi bile oğluna sen bununla nasıl uğraşıyorsun diye sitem ediyormuş, ben bundan daha evlenmeden rahatsiz olmaya başladim sürekli bu anlaşamamazlıkları beni çok geriyor çünkü sinirli bir insanım ağzimdan bir şey kaçar diye korkuyorum.Neyse gel gelelim biz daha nişanlanmadan annesiyle görüşmüştüm bana evlendikten sonra benim yanıma gelir sizde kalmaz daha dedi en fazla gelir kalır 1 ay dedi. Gelsin tabi dedim başımın üstünde yeri var ama şuan işler değişti nişanlımdan başka kimsede rahat edemiyomuş,kalamazmış,çok alışmış evine,evde sobalı yani tek odada oturuluyor bilirsiniz ve ben tv izlemeyi hiç sevmem ki onun yanında 24 saat tv açık olucak.Bunlara nasıl katlanirim bilmiyorum nişanlim babannesine çok düşkün iki üzülse üstüne titriyor,babannesiyle tartışma yaşasam aramiz bozulur nişanlimda benimle konuşmaz diye düşünüyorum ne yapıcağimi bilemedim, 3 tane gelini varken torununun yaninda kalması,bir de yeni gelinin bana yanlış geliyor
Gelinlerinde rahat edemiyomuş ama ben nolucam.Nişanlima bir kere istemiyorum annenlere gitsin ilk evlendiğimizde dedim , kizdi bana konuşmadi benimle bir kaç gün sana noluyor diye ben kimseye git diyemem dedi bir şey diyemedim de daha .Siz olsanız ne yapardınız.Canım çok sıkkın ailemde bu şekilde razı değil bana yol gösterin hata mı yapıyorum?