• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir almak istiyorum

cnm yuksek lısans yaparken takıcılıkla basladım. komık bır rakama parttıme calısıyordum malum okul ve iş bır arada goturuyordum. sonra o iş benı sıkmaya baslayınca herturlu ıse basvurdum. hatta kendı bolumumle alakalı kadrolara basvurdum ama kısmet olmadı yoksa toefl gre yds ales ne varsan var bende :KK66: bır ara yurtdısında doktora egıtımı için basvurmustum ama okuldan ret yemıstım. doktora yapıyorum suanda turkıyede. ve ıyı bır kargoda operasyon bolumde yıne parttıme calısıyorum. ama martta ıstıfamı verecegım cunku kadroya atanmayı beklıyorum. uzman olarak bir unıv e atanmaya hak kazandım ama guvenlık arastırmasını beklıyorum. allahın ıznıyle 3 4 ay sonra atanacagım.

sana tavsıyem ne ıstedıgıne karar ver once. devlet mı ozel mı ona gore de sınavlara gırersın yada basvurular yaparsın. ve allaha guven yasadıgımız surece allah bızım rızkımızı planlamıstır.

Müdür yardımcısı olarak çalıştım en son.
Turizm işletme okudum da işsizim şimdi. :KK70:
Muhasebe,yabancı dil gibi kurslara gidebilirsin.
Halk eğitimin verdiği kursları takip et.
İş güvenliği de bu aralar çok revaçta.
Belki evliliğin de yoluna girer,boşanmasan da ki inşallah hakkında hayırlısı olur,kendine faydan dokunur.
Kesinliklee bende böyle düşünüyorum devamm etsek bile kendime güvenim olur belki herşey farklı olur
halkla ilişkiler lisans mezunuyum, yüksek lisansım ve formasyonum da var.
son senemde özel bir şirketin kurumsal iletişim departmanına stajyer olarak girdim, orda 5 yıl uzman pozisyonunda çalıştım, sonra bir ajansta 5 yıl kıdemli uzman olarak çalıştım, doğum yaptım işten ayrıldım, 6 ay önce iş aramaya başladım işsizim.
elimde bilmemkaç tane yabancı dil sertifikası, koçluk eğitimleri, iletişim seminer sertifikaları, motivasyon ve takım çalışmaları eğitmenlik sertifikası vs vs sürüyle sertifika var, hiçbiri işe yaramıyor sanırım aşırı kısmetsizim :bicak:
Maşallah gerçekten basarilarinza. Yaşadığınız yerden mikaynaklı bu durum ?
Çalışma ekonomisi mezunuyum mezun olduktan sonra 1 yıl muhasebeci olarak çalıştım sonrasında evlendim ve eşim öğretmen olduğu için onun görev yaptığı şehire taşındık . 7 aydır buradayız ve daha 2 sene daha kalacağız . çok is baktım fakat yaşadığımız şehrin şartları sebebiyle eşim burada çalışmama hic sıcak bakmıyor kendi memleketimize döndüğümüzde calismam yönünde düşünceye sahip. Halk eğitim kurslarında bilgisayarlı muhasebe, on parmak klavye, dil, is sağlığı gibi kurslara katılıp belge alabilirsin yada imkanın varsa özel kurs şirketlerinden daha nitelikli belgeler alabilirsin
Bende bu şekilde düşünüyorum ama nerden başlasam diye fikir almak istedim
Bende ayni durumdayım yaşım 26.Tipki senin gibi oyle market magaza tipi yerler istemiyorum.İnsan 4 yil okuyup oyle isler yapmak istemiyor.Gerci artik oralara işe girmek bile zor.Bir yandan da yas ilerliyor zor gerçekten.
Yaş ilerliyor öylece bakakalıyoruz. Gerekirse açıktan üniversite okuyacağım tekrar
Ne mezunusun

Ne tarz iş istiyorsun

Cerrah var burada mesela Nasıl olunduğu belirli

Genel ofis personelleri de iktisadi idari bilimler mezunu maliye vs de var

Yabancı dil bilgisi varsa satış ya da satın aşma gibi alanlarda iş bulunabilir

Özellikle satış pozisyonunda işin önü açık ama o ilk adım için çok çaba gerekebilir
Yok ama başlangıç yapmayı düşünüyorum üniversite için

Maşallah gerçekten basarilarinza. Yaşadığınız yerden mikaynaklı bu durum ?

çok teşekkür ederim :) istanbulda yaşıyorum, sadece kariyer siteleriyle sınırlı da kalmıyorum, şirketlerin insan kaynaklarıyla direk iletişime geçiyorum, arkadaşlarım aracılığıyla ayarlamaya çalışıyorum ama olmuyor bir türlü, hani gitsem görüşsem içim yanmayacak, son 2 ayda 1 yerle görüşmeye gittim sadece, özgeçmişimi görüntülemiyorlar ki çağırsınlar, şaka gibi...

çok teşekkür ederim :) istanbulda yaşıyorum, sadece kariyer siteleriyle sınırlı da kalmıyorum, şirketlerin insan kaynaklarıyla direk iletişime geçiyorum, arkadaşlarım aracılığıyla ayarlamaya çalışıyorum ama olmuyor bir türlü, hani gitsem görüşsem içim yanmayacak, son 2 ayda 1 yerle görüşmeye gittim sadece, özgeçmişimi görüntülemiyorlar ki çağırsınlar, şaka gibi...
Gerçekten şaka gibi hele ki ıstanbul gibi bi yerde. Nasip mi kapanmış nedir :)

Ben de bu aralar kafayı üniversitenin yakınına gözleme börek dükkanı açmaya taktım. Çocuğum büyüsün icraate geçeceğim
İnşallah Allah fırsat versin kolaylik versin canimm :)

Var bende bir kismetsizlik o kesin :KK53:
Bu yil cok arizali geciyor zaten, bi canimiz kaldi o sagolsun diyorum artik, diger her sey çöp :olamaz:
Aslında öyle Allah sağlık huzur versin canım bi kaç sene bizi mahvetti zaten genel bi kismetsizlik var :halay:

Back
X