- Konu Sahibi Hebehubele
cnm yuksek lısans yaparken takıcılıkla basladım. komık bır rakama parttıme calısıyordum malum okul ve iş bır arada goturuyordum. sonra o iş benı sıkmaya baslayınca herturlu ıse basvurdum. hatta kendı bolumumle alakalı kadrolara basvurdum ama kısmet olmadı yoksa toefl gre yds ales ne varsan var bende
bır ara yurtdısında doktora egıtımı için basvurmustum ama okuldan ret yemıstım. doktora yapıyorum suanda turkıyede. ve ıyı bır kargoda operasyon bolumde yıne parttıme calısıyorum. ama martta ıstıfamı verecegım cunku kadroya atanmayı beklıyorum. uzman olarak bir unıv e atanmaya hak kazandım ama guvenlık arastırmasını beklıyorum. allahın ıznıyle 3 4 ay sonra atanacagım.
sana tavsıyem ne ıstedıgıne karar ver once. devlet mı ozel mı ona gore de sınavlara gırersın yada basvurular yaparsın. ve allaha guven yasadıgımız surece allah bızım rızkımızı planlamıstır.

sana tavsıyem ne ıstedıgıne karar ver once. devlet mı ozel mı ona gore de sınavlara gırersın yada basvurular yaparsın. ve allaha guven yasadıgımız surece allah bızım rızkımızı planlamıstır.