Mesafeler yakın olsa git derdim, kızın kimsesi yokmuş yanında üzücü bir durum lakin uçakla gidilecek kadar uzak bir mesafe ve bebekle çok zor olabilir, eşinin duruma el atması gerek kv ile o konuşsun, bebekle yola çıkarmak istemiyorum desin sonuçta onun ailesi dillerinden daha iyi anlarMerhaba arkadaşlar, benim de bir derdim var ama benim anksiyetem mi yoksa haklı mıyım sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
6 aylık kızım var ben yarım gün çalışıyorum eşim bakıyor ben gelene kadar gurbetteyiz. Kaynanam da iyi niyetli ama cahil bir insan çok dindar elalem ne der diye yaşar ve oğullarına sürekli baskı yaparak kendi istediği olsun diye çabalar vs. kendince sever kızımı da.
Eşimin abisi evleniyor 1 hafta sonra nişan olacak ve kız tarafı yok çünkü kızın bir akrabası yok yakınlarda zaten nişan da istemiyor ama kaynanam istiyor diye nişan yapılıyor ve gelen bütün misafirler erkek tarafı olacak. ocakta da nikah olacak.
Ben gitmek istemiyorum çünkü çok kalabalık olacak ve hastalık ihtimalinden kızım için endişeleniyorum. Yapılacak mekan da sobalı bir mekan. bir de kızım derin gece uykusunu en fazla 2 saat yapar sonra sabaha kadar yat kalk yat kalk geçer uykuları zor bir çocuk yatırıp öyle gidemem içim rahat etmez. bana uyut git max yarım saat durursun diyorlar kaynanamın evinde uyutup annemi oraya bırakıp gidecekmişim ama onu da istemiyorum ev kalabalık olacak çocuk uyuyamayacak ve kalabalık=mikrop sürekli kafamda. sonra diyorlar ki annemlerin de yarım saat uzaklıkta evleri var oraya bırak çocuğu git gel. Onu sadece o gece için yapacağız çocuğu uyutmaya götürüp sabah apar topar geri döneceğiz. saçma değil mi hep annemde kalmama tamam demeyecekler çünkü gelin kayınvalidesinin evinde olmazsa elalem ne der…
Demem o ki bizim oraya gidişimiz otoban ücretiyle çok tutuyor bir ay sonra bir daha gideceğiz eşime uçakla sen git diyorum ama o da bizi bırakmak istemiyor birlikte olmak istiyor, abisi olduğu için nişan yapılması çok saçmasapan olsa bile gitmesi gerektiğini düşünüyor keza benim de aynı şekilde. bu arada kaynanam benim orada olmam da ısrarcı nişan anında bebeğim olmasına rağmen çünkü kızın kimsesi olmadığı için ona yardım edecekmişim normalde ederim ama şu an bu umurumda değil kızımı düşünüyorum.
Abartıyor muyum gitmeli miyim yoksa gitmemek için savaşmalı mıyım
İstanbul’dayız biz İzmir’e gideceğiz arabayla 4 saat civarı sürüyor pek uzak değilMesafeler yakın olsa git derdim, kızın kimsesi yokmuş yanında üzücü bir durum lakin uçakla gidilecek kadar uzak bir mesafe ve bebekle çok zor olabilir, eşinin duruma el atması gerek kv ile o konuşsun, bebekle yola çıkarmak istemiyorum desin sonuçta onun ailesi dillerinden daha iyi anlar
Bence 1 gunluk annene birakip git gel yapabilirsin. Extra bir problem yoksa insan kardesinin ozel gununde yaninda olmali hepi topu istanbul-izmir. Ucakla 40dklik yol.İstanbul’dayız biz İzmir’e gideceğiz arabayla 4 saat civarı sürüyor pek uzak değil
Gitme bir sürü ugras çocuk da rezil olacak ortalıkta. 4 saat yol gidilmez dandik bir nişan icin. Kocan da ısrar etmesin. Hastalık zamani simdi gerek yok bence. Benzer durumdaydım gitmedim kucuk bebekle.Merhaba arkadaşlar, benim de bir derdim var ama benim anksiyetem mi yoksa haklı mıyım sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
6 aylık kızım var ben yarım gün çalışıyorum eşim bakıyor ben gelene kadar gurbetteyiz. Kaynanam da iyi niyetli ama cahil bir insan çok dindar elalem ne der diye yaşar ve oğullarına sürekli baskı yaparak kendi istediği olsun diye çabalar vs. kendince sever kızımı da.
Eşimin abisi evleniyor 1 hafta sonra nişan olacak ve kız tarafı yok çünkü kızın bir akrabası yok yakınlarda zaten nişan da istemiyor ama kaynanam istiyor diye nişan yapılıyor ve gelen bütün misafirler erkek tarafı olacak. ocakta da nikah olacak.
Ben gitmek istemiyorum çünkü çok kalabalık olacak ve hastalık ihtimalinden kızım için endişeleniyorum. Yapılacak mekan da sobalı bir mekan. bir de kızım derin gece uykusunu en fazla 2 saat yapar sonra sabaha kadar yat kalk yat kalk geçer uykuları zor bir çocuk yatırıp öyle gidemem içim rahat etmez. bana uyut git max yarım saat durursun diyorlar kaynanamın evinde uyutup annemi oraya bırakıp gidecekmişim ama onu da istemiyorum ev kalabalık olacak çocuk uyuyamayacak ve kalabalık=mikrop sürekli kafamda. sonra diyorlar ki annemlerin de yarım saat uzaklıkta evleri var oraya bırak çocuğu git gel. Onu sadece o gece için yapacağız çocuğu uyutmaya götürüp sabah apar topar geri döneceğiz. saçma değil mi hep annemde kalmama tamam demeyecekler çünkü gelin kayınvalidesinin evinde olmazsa elalem ne der…
Demem o ki bizim oraya gidişimiz otoban ücretiyle çok tutuyor bir ay sonra bir daha gideceğiz eşime uçakla sen git diyorum ama o da bizi bırakmak istemiyor birlikte olmak istiyor, abisi olduğu için nişan yapılması çok saçmasapan olsa bile gitmesi gerektiğini düşünüyor keza benim de aynı şekilde. bu arada kaynanam benim orada olmam da ısrarcı nişan anında bebeğim olmasına rağmen çünkü kızın kimsesi olmadığı için ona yardım edecekmişim normalde ederim ama şu an bu umurumda değil kızımı düşünüyorum.
abartıyorsun , eşinin abisi evleniyor 1-2 günden bir şey olmaz. Sana sunulan tüm çözümleri de reddediyorsun.Merhaba arkadaşlar, benim de bir derdim var ama benim anksiyetem mi yoksa haklı mıyım sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kardesınız evlenıyor olsa sizin için dandik mi olurdu nişan töreni .bazen insanlar zor durumda hissedip sorular sorabiliyorlar aile değerlerine göre davranmalılar kayınvalidesi çocuklarını bastıran bi karaktermıs eşide yanında olmasını istiyormuş . belki de eşide kayınvalidesi de hayatı boyunca başına kalkıp duracak bunu direk kestirip atmamalı elti düşmanlıgı bile olabilir kayınvalide doldurmalarıyla . yani her ilişkinin dinamiği farklı sizin eşiniz anlayış gostermıstır ama konu sahibi sıkıntıya girmiş belli ki daha ılımlı baksa iyi olurGitme bir sürü ugras çocuk da rezil olacak ortalıkta. 4 saat yol gidilmez dandik bir nişan icin. Kocan da ısrar etmesin. Hastalık zamani simdi gerek yok bence. Benzer durumdaydım gitmedim kucuk bebekle.
izmir mi ? ben de hakkariye gidiyorsunuz sandım.İstanbul’dayız biz İzmir’e gideceğiz arabayla 4 saat civarı sürüyor pek uzak değil
belki de kayınvalide kızın ailesi yok yarın öbür gün içinde ukte kalmasın diye yapıyor nışanı izmirdeymiş bir de nışan sanırsın mahremiyet bölgesi.Kardesınız evlenıyor olsa sizin için dandik mi olurdu nişan töreni .bazen insanlar zor durumda hissedip sorular sorabiliyorlar aile değerlerine göre davranmalılar kayınvalidesi çocuklarını bastıran bi karaktermıs eşide yanında olmasını istiyormuş . belki de eşide kayınvalidesi de hayatı boyunca başına kalkıp duracak bunu direk kestirip atmamalı elti düşmanlıgı bile olabilir kayınvalide doldurmalarıyla . yani her ilişkinin dinamiği farklı sizin eşiniz anlayış gostermıstır ama konu sahibi sıkıntıya girmiş belli ki daha ılımlı baksa iyi olur
Evet bana göre dandik. Kucucuk cocukla ne gerek var 4 saat yol git yok çocuğu annene birak yok bilmem ne bir de dönüşü var. Anlayis gösterirler göstermeyen de kendisi bilir.Kardesınız evlenıyor olsa sizin için dandik mi olurdu nişan töreni .bazen insanlar zor durumda hissedip sorular sorabiliyorlar aile değerlerine göre davranmalılar kayınvalidesi çocuklarını bastıran bi karaktermıs eşide yanında olmasını istiyormuş . belki de eşide kayınvalidesi de hayatı boyunca başına kalkıp duracak bunu direk kestirip atmamalı elti düşmanlıgı bile olabilir kayınvalide doldurmalarıyla . yani her ilişkinin dinamiği farklı sizin eşiniz anlayış gostermıstır ama konu sahibi sıkıntıya girmiş belli ki daha ılımlı baksa iyi olur
kız bir de izmirKız ben kundaktaki bebeğimle 2 çocuğumla uçakla nerelere gittim. Ne olacak bebek. Yani ek gıdaya başlamadan en güzel yaşları. Ayrıca biraz çıkarırsan akşam da daha güzel uyurlar. Bebeği oldu diye eve tıkılan insanları anlamıyorum ben.
umarım çok mutlu olur kimsesiz yazınca içim gittibelki de kayınvalide kızın ailesi yok yarın öbür gün içinde ukte kalmasın diye yapıyor nışanı izmirdeymiş bir de nışan sanırsın mahremiyet bölgesi.
Aynen ya abshssjs İzmir’e insan koşarak gider bebeğe de öyle iyi gelir ki.kız bir de izmirdaha 15-20 derece arasındadır havalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?