Fikir almak

Gitme bir sürü ugras çocuk da rezil olacak ortalıkta. 4 saat yol gidilmez dandik bir nişan icin. Kocan da ısrar etmesin. Hastalık zamani simdi gerek yok bence. Benzer durumdaydım gitmedim kucuk bebekle.
Açıkçası ben de böyle düşünüyorum bir ay sonra bir daha gidilecek nikaha gideriz diye düşündüm

Evet bana göre dandik. Kucucuk cocukla ne gerek var 4 saat yol git yok çocuğu annene birak yok bilmem ne bir de dönüşü var. Anlayis gösterirler göstermeyen de kendisi bilir.
İşte göstermeyecek bi aile yani belliki ,kadının evindeki huzuru kaçabilir . Sonra gelir konu açar bizlerde boşan yazarız

Yavrunuzu Allah bağışlasın. Lakin ne zamane kadar kebdinizi insanlardan soyutlayacaksınız? Birde şu var dürüst olun kendinize. Kardeşiniz nişanlandığı zamanda aynı şekil bir tutum sergiler miydiniz? Eşinizin abisi hiç kimse için değilse bile 1 günden ne kaybedebilirsiniz ki? Kızınkz 6 aylık benim bebeğim 6 aylıkken Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna kardeşimin nişanına gittim. Aynı şekilde 2 ay sonra kp kaza geçirdiği için yine aynı memlekette olan kp in ziyaretine gittim. İnsanız aile olmak bunu gerektirir benim fikrim bu tabiki siz veya başkası farklı düşünür oda herkesin bakış açısı derim…

Çocuğunuz hasta olsa anlayacağım ama hasta olabilme ihtimalinden korkup gitmiyorsunuz bebeginizle hiç ayrilmamissiniz belli. Lohusaligi fazla abartmissiniz sanırım. Çocuğunuzu her ortamdan kaçırmaya bağışıklığı daha da zayıf olur. Teyzem aynı siz gibiydi kuzenimle aynı anda dogmusuz teyzem 2 sene saklayıp gezmiş biz bahçede suyla oynarmisiz annemle 2 yaşındayken teyzem hasta olur diye gondermezmis, 2 aydan sonra annem her yere götürmüş kuzenim her sene salya sümük hasta olurdu ben hic hatırlamam hasta olduğumu bağışıklık boule kazaniliyor bence

Kaynanam kızıma bebek kınası da yapmak istedi böyle şeyleri seviyor ben istemedim olmadı ama eltimin kimsesi olmadığı için istemediğini şimdi de belki içten içe o da istiyor diye karşı çıkmadığını düşünmedim aslında farklı bakmamı sağladınız hala hasta olabilir diye endişeliyim ama..
yazın biz de bir yerlere gittik ama şu an her insan hasta gibi geliyor vallahi
İşte böyle olmasından çok korkuyorum hasta olduğu düşüncesi gibi içimi mahvediyor benim onu hastalıktan korumam gerek gibi hissediyorum annemle de durmaz gibi annelik beni anksiyete sahibi bi insan yaptı

Şimdi kapıdan gireni bacadan atasım geliyor bende o durumdayım ama eşim işe gidiyor büyük oğlum okula gidiyor yani gelecek heryerden gelıyor geçen ben kendım hasta oldum üşütmüşüm balkona girip çıkarken bebekler benle beraber grip oldular

Hasta da olacaklar doğal şeyler, abimiz okula gidiyor, kızım doğdu doğalı kaçıncı gribi geçirdik, sana anlattıklarım kötü örnek olsun diye değildi, hani kollasakta bazen kaçış yok, bizlik bı durum yok, sürekli evde saklayarak bağışıklık kazanmayacaklar, kendini çok kısıtlama, sen nereye bebeğin oraya alisirsiniz, yoksa evden çıkamaz hale gelirsin

İnsanlar yeni doğan bebekleriyle dünyayı dolaşıyor
Sizinki bahane ama gitmek istemiyorsanız gitmeyin tabi
Eşinizde sizin kendi ailenizle ilgili bir durumda gelmeme hakkına sahiptir
Böyle düşünün

Nisani olan sizin kardeşiniz olsa ve bebek için endişeleniyorum gitmesek mi diyen eşiniz olsa top yekun adamı yuhalamistik
Zaten söz konusu sizin kardeşiniz olsaydı böyle endişeleriniz asla olmazdi

Ben canımın istemediği hiçbir seyi zorla yapmıyorum zaten yüzümden de her halimden de anlaşılıyor zoraki yaptığım. Gitmezdim o yüzden. Nişanlara kınalara gitmiyorum ya boş boş işler. Düğüne gider gelirdim. Eşim istiyorsa giderdi. İnsanların yarısı nefret ediyor bu düğün dernek işlerinden ama hala daha bayılan kesim için bir sürü vakit ve para kaybediyoruz. Oraya gelenlerin yarısı evden lanet ede ede çıkıyor yani bilin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…