• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir almam lazım ama konuyu da yazamıyorum!

Şöyle söyleyeyim, aslında muhabbetim olan biri değil ama eşyalarımı çaldığını düşünüyorum. Ne yapmalıyım da anlamalıyım diye içim içimi kemiriyor.

Ama buradan okursa da zaten aldığım fikirler de boşa gidecek.
Açık açık sormak olmaz, gözlemleyerek anlayabilirsin. Onun olduğu yere para bırak, ortamdan bir süreliğine ayrıl, ortadan yok oluyorsa o alıyordur. Bu durumda da görüşmeyi kesersin.

Whatsapp grubu vb. şeyler yasak diye biliyorum.

Denk gelmedim hiç böyle bir yasağa.

Açık açık sormak olmaz, gözlemleyerek anlayabilirsin. Onun olduğu yere para bırak, ortamdan bir süreliğine ayrıl, ortadan yok oluyorsa o alıyordur. Bu durumda da görüşmeyi kesersin.

Zaten görüştüğüm biri değil, mecburi olarak aynı ortamdayız diyeyim. Zaten %99 Emin'im o kişinin yaptığından ama elimde kanıt olmadan birşey yapamıyorum

Dunyada tek.hirsizlik yapan o mu canim?:hamarat:

Zaten görüştüğüm biri değil, mecburi olarak aynı ortamdayız diyeyim. Zaten %99 Emin'im o kişinin yaptığından ama elimde kanıt olmadan birşey yapamıyorum
O halde bırakın ve onu görebileceğinz bi köşeye çekilin ya videoya çekin yada biri yanınızdayken ona gösterin iş birliği yapıp. Sanki görümce yada elti gibi bir his uyandı içim de sevemediğim görüşmek zorunda olduğum deyince :sinirli:

Bi tanıdığımız hırsızlığı ortaya çıkarmak için kalem kameralardan kullanmıştı, öyle birşeye erişme imkanınız varsa eşyalarınızın arasına koyarsınız, kalemi çalmazsa, ortaya çıkar kimin aldığı.

Madem gorulmekten endiselisiniz bu kadar ilgi cekici bir baslik yazmasaydiniz keske, soru cevap seklinde gidiyoruz bu sayede konunuz daha cok ilgi cekici hale geliyor farkinda misiniz?
Nacizane fikrim, gozumle gormediysem asla o almistir demem, ama siz yine de bulundugunuz yere bir miktar para birakip deneyin. Veya gizli minik kameralar var ondan alin

Şüphelerinizde haklı olduğunuza eminseniz onun da olduğu bir ortamda "şu şu şu eşyam çalınmış. Polise şikayet edeceğim. Gelip inceleme yapsınlar" deyin. Büyük ihtimalle korkup itiraf edecektir. Bu yolla altınlarını kurtaran bir üye vardı.

Bi tanıdığımız hırsızlığı ortaya çıkarmak için kalem kameralardan kullanmıştı, öyle birşeye erişme imkanınız varsa eşyalarınızın arasına koyarsınız, kalemi çalmazsa, ortaya çıkar kimin aldığı.

Bugün onlara baktım internetten ama kalemi de alacak büyük ihtimal.

Ve o kadar sinir oldum ki, kanıtlayıp dava açmadan rahatlayamayacağım.

Madem gorulmekten endiselisiniz bu kadar ilgi cekici bir baslik yazmasaydiniz keske, soru cevap seklinde gidiyoruz bu sayede konunuz daha cok ilgi cekici hale geliyor farkinda misiniz?
Nacizane fikrim, gozumle gormediysem asla o almistir demem, ama siz yine de bulundugunuz yere bir miktar para birakip deneyin. Veya gizli minik kameralar var ondan alin

Haklısınız, daha fazla detay vermeyeyim en iyisi. Burada genelde çok değişik fikirler çıktığı için fikir almak istedim güya ama salak gibi kaldım konuyu anlatamayınca da.

Engelleme olayı olabilseydi bi şekilde nicki öğrenip yazarım diye düşünmüştüm. Ya da dediğim gibi kalabalık bi grup varsa oradan sorarım diye düşünmüştüm.

Amacım kimseyi meraklandırmak, trollemek değil. Ti'ye alan arkadaşlar başta olmak üzere, hepiniz kusura bakmayın arkadaşlar.

Konu kapatılırsa daha iyi olacak Mune Mune

Nickini öğrenebilirsem yazdığım mesajları görmesini engelleme şansım var mı? Böyle bir özellik var mı sitede?

Veya site üyelerinden oluşan bi whatsapp grubu falan var mı? Numaramı yazsam da biri beni eklese. Oradan yazıp fikir alsam en azından?

Bir kaç önce Kazen Kazen 'den gelen mesaj vardı..
Whatsapp grubu kurmak ve numara isteyen numara veren üyeleri şikayet edin demişti..

Derdiniz neyse burada paylaşın,kimse size numarasını vermez hanımefendi...
Sizde vermeyin zaten...

Ya ben ciddi söylememiştim onu :) Bayağı hasta o zaman, sizden başka eşyaları kaybolan var mı?

Yok ama bu kişi zaten maddi amaçlı değil, bana gıcık olduğu için yapıyor. O yüzden herkesin daha kıymetli bi eşyası dururken benim uyduruk eşyalarımın alınması, ancak daha önce husumet yaşadığım birinin yapacağı şey. Ve tek sorun yaşadığım kişi de o.

Haklısınız, daha fazla detay vermeyeyim en iyisi. Burada genelde çok değişik fikirler çıktığı için fikir almak istedim güya ama salak gibi kaldım konuyu anlatamayınca da.

Engelleme olayı olabilseydi bi şekilde nicki öğrenip yazarım diye düşünmüştüm. Ya da dediğim gibi kalabalık bi grup varsa oradan sorarım diye düşünmüştüm.

Amacım kimseyi meraklandırmak, trollemek değil. Ti'ye alan arkadaşlar başta olmak üzere, hepiniz kusura bakmayın arkadaşlar.

Konu kapatılırsa daha iyi olacak Mune Mune
Estagfurullah,trol oldugunuzu dusunmedim kesinlikle.
Soz konusu kisi hasta muhtemelen,yuzune soylemeyi dusunseniz? Gel tedavi ol tarzinda. Ama tabiiki kamerayla falan kanitlayarak yapmalisiniz bunu. Cok gecmis olsun hic hos bir durum degil gercekten

Back
X