• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir almam lazım ama konuyu da yazamıyorum!

Haklısınız, daha fazla detay vermeyeyim en iyisi. Burada genelde çok değişik fikirler çıktığı için fikir almak istedim güya ama salak gibi kaldım konuyu anlatamayınca da.

Engelleme olayı olabilseydi bi şekilde nicki öğrenip yazarım diye düşünmüştüm. Ya da dediğim gibi kalabalık bi grup varsa oradan sorarım diye düşünmüştüm.

Amacım kimseyi meraklandırmak, trollemek değil. Ti'ye alan arkadaşlar başta olmak üzere, hepiniz kusura bakmayın arkadaşlar.

Konu kapatılırsa daha iyi olacak Mune Mune
Nick yazmayın, üyelerle ilgili konu açmak yasak. Sonuçta o almadıysa zan alında kalacak, her şartta kavga çıkacak

Nickini öğrenebilirsem yazdığım mesajları görmesini engelleme şansım var mı? Böyle bir özellik var mı sitede?

Veya site üyelerinden oluşan bi whatsapp grubu falan var mı? Numaramı yazsam da biri beni eklese. Oradan yazıp fikir alsam en azından?
:duduk:

Ben kendim etiketledim zaten Mune Mune yi merak etmeyin.

Pro üye olmayabilirim ama yeni üye de değilim. Kimseden numara alıp sapıklık yapacak biri değilim. Buradan tanışıp Facebook'ta instagramda eklediğim, whatsappta yazıştığım, yüzümüze görüştüğüm insanlar da oldu. Herkesin var. Sizin yok mu?

Nick yazmayın, üyelerle ilgili konu açmak yasak. Sonuçta o almadıysa zan alında kalacak, her şartta kavga çıkacak

Nickini şu anda bilmiyorum. Öğrenebilirsem, sitede engellesem de mesajlarımı görmese demiştim ama öyle bi özellik yokmuş zaten.

Pro üye olmayabilirim ama yeni üye de değilim. Kimseden numara alıp sapıklık yapacak biri değilim. Buradan tanışıp Facebook'ta instagramda eklediğim, whatsappta yazıştığım, yüzümüze görüştüğüm insanlar da oldu. Herkesin var. Sizin yok mu?

Sapıklık diyen olmadı zaten neden atarlanıyorsun ki??
Sadece daha önce uyarı verildi bu konuyla ilgili ben de sana söyledim.

Pro olunca başıma talih kuşu konmuyor,bende sizin gibi üyeyim burada..
Evet var..
Burada aleni okunan bir sitede whatsapp ta numaramı vereyim demiyorum..

Estagfurullah,trol oldugunuzu dusunmedim kesinlikle.
Soz konusu kisi hasta muhtemelen,yuzune soylemeyi dusunseniz? Gel tedavi ol tarzinda. Ama tabiiki kamerayla falan kanitlayarak yapmalisiniz bunu. Cok gecmis olsun hic hos bir durum degil gercekten

Açıkçası o kadar zıtlandım ki sadece dava açayım da görsün gününü diyorum. Hani gözümle görmek bile yetmeyecek, o derece.

Yem atin. Seni gördüm kameraya cektim falan gibisinden. Tabi yüzde yüz eminsen tutar bu yöntem. Sende o kadar emin konustun ki aklima bu geldi.

sanırım engelleyince sadece siz görmüyorsunuz onu..

Öyleymiş, ben diğer türlü de var sanmıştım.

Sapıklık diyen olmadı zaten neden atarlanıyorsun ki??
Sadece daha önce uyarı verildi bu konuyla ilgili ben de sana söyledim.

Yazı dili olduğu için yanlış anlaşıldım sanırIm. Kimseye tepki göstermek değil niyetim. Durumu açıklamaya çalışıyorum.

Pro olunca başıma talih kuşu konmuyor,bende sizin gibi üyeyim burada..
Evet var..
Burada aleni okunan bir sitede whatsapp ta numaramı vereyim demiyorum..

Benim için sıkıntı değil numaramı paylaşmak. O kadar özel bulmuyorum telefon numaramı. İşim gereği pek çok kişiyle paylaştığım için normal geliyor sanırım.

Herkes için öyle olmayabilir tabi ki.

Yönetim açıkca söyledi bunu..

Bu konuda da bilgim yoktu. Sanırım pek girmediğim dönemde yapıldı bilgilendirme ya da dikkat etmedim.

Öyleymiş, ben diğer türlü de var sanmıştım.

Yazı dili olduğu için yanlış anlaşıldım sanırIm. Kimseye tepki göstermek değil niyetim. Durumu açıklamaya çalışıyorum.

Benim için sıkıntı değil numaramı paylaşmak. O kadar özel bulmuyorum telefon numaramı. İşim gereği pek çok kişiyle paylaştığım için normal geliyor sanırım.

Herkes için öyle olmayabilir tabi ki.

Bu konuda da bilgim yoktu. Sanırım pek girmediğim dönemde yapıldı bilgilendirme ya da dikkat etmedim.

Olsun yinede sıkıntı yaşamamak adına yapmayın böyle bir şeyi..
Biz bile yıllar sonra iyice tanıdıktan sonra numaramızı verdik.

Çok olmadı aslında geçen hafta filandı mesaj geldiğinde..

Yem atin. Seni gördüm kameraya cektim falan gibisinden. Tabi yüzde yüz eminsen tutar bu yöntem. Sende o kadar emin konustun ki aklima bu geldi.

Eminim ama evet ben yaptım dese ancak ses kaydı alabilirim. Kamera kaydına ihtiyacım var ama onu da hem ortak alana bırakamam hem de farkedip onu da alır kesin.

Olsun yinede sıkıntı yaşamamak adına yapmayın böyle bir şeyi..
Biz bile yıllar sonra iyice tanıdıktan sonra numaramızı verdik.

Çok olmadı aslında geçen hafta filandı mesaj geldiğinde..

Dikkat etmedim demek ki. Bazen birden fazla olunca dikkatimden kaçabiliyor ya da dalgın olduğum için aklımda kalmıyor. Zaten bu olay da hep dalgınlıktan geldi başıma:KK51:

Eminim ama evet ben yaptım dese ancak ses kaydı alabilirim. Kamera kaydına ihtiyacım var ama onu da hem ortak alana bırakamam hem de farkedip onu da alır kesin.

Yazilanlari okuyup kendi oldugunu anladiysa belki vazgecer sizi rahat birakir
:KK70:

Back
X