Fikir almaya/Konuşmaya ihtiyacım var.

• Konu Sahibi Konu Sahibi cadde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani kaygi bozuklugi panik atak depresyon nedir doktor soyler bunlari

İşte bana net olarak bunlardan birini söylemedi.Depresif bir ruh haline girmişsin tükenmişlik yaşıyorsun dedi.Kafamı boşaltmam için belli egzersizler vs. anlattı şu anda da aklıma böyle olumsuz şeyler geldiğinde nasıl yönlendirebileceğimden falan bahsediyor.İnanın bilmiyorum o yüzden.

Psikolog ilaçmi yaziyomus.?
Daha 17 yaşındaki kıza ilaç kullan demek nekadar doğru..canım benim şuan yasadigin sorunu belki daha fazlasını hepimiz yasamisizdir. Aile geçim okul sağlık arkadaşlık..ama bu bi geçiş dönemi.. İlaç kullanmak zararli (kullandığım için biliyorum:) ) bikere mayistiriyo, ilacina gore değişir tabii .. Sorunlarını kendine bahane etme.kendini motive eden şeylerle uğraş .hernekadar sorun ergenlikle alakalı değil desende.tamamen eERGENLİk

Ne sıkıntın var tam anlayamadım ama cağın hastalığı ergenlik demekte istemiyorum, elinde olanların kıymetini bil, Allâh a sığın,annene babana dayan,onlarla konuş,bu yaşta evmi geçindiriyorsun,cocukmu var bilmiyorum ama hayatını gereksiz zorlaştırma,maneviyatını doldur dualarla,sınavları çok takma,hayatın sonu değil,illaki okursun Üniversite yide bitirirsin...ama sağlık en önemlisi

Canım ben de panik atak ve aşırı stres için tedavi görüyorum ve ilaç da kullanıyorum ama bünyeden bünyeye değişiyor belki ama bende devamlı uyku isteği ve ilk başlarda odaklanamamaya yol açtı,daha 17 yaşındasın ve sınava hazırlanıyormuşsun,ilaçlara çok yüklenme

Hem ergenlik psikolojisi içindesin
Hemde sınav stresi
Çalışırsan geçer
o zaman daha iyi anlarsın
çoğumuz aynı depresyonlardan belki daha da fazlasını yaşıyoruz
ama kendimizi iyileştirmesini biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…