Fikir ayrılığı :( huzursuzluk

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
politik konuda eşimle farklı düşünüyoruz ve bu eve yansıyor kızlar cok kötüyüm napıcami bilemıyorjm . Böyle ilerleyeceğini tahmin etmemiştim ortalığın böyle karışacağını fikir ayrılığına düşecegımızı okadar pişmanım ki bazen evlendıgıme

Bunun için pişman olunur mu deme öyle ... Siz de konuşmayın böyle şeyler evin içinde herşey gider siz kalırsınız o yüzden hiçbir sebep yüzünden evi ayağa kaldırmanın manası yok

Davul bile dengi dengine diye boşuna demiyorlar. Zıt bir siyasi görüşü olan arkadaşlarımla bile aramda uçurum varken, değil ki eşimle olmasın. Tanışma aşamasında asla üstünkörü geçilmeyecek bir konu benim için.
Evde konusunu açmayın. Tv'de haber seyretmeyin başka bir şey diyemem.

politik konuda eşimle farklı düşünüyoruz ve bu eve yansıyor kızlar cok kötüyüm napıcami bilemıyorjm . Böyle ilerleyeceğini tahmin etmemiştim ortalığın böyle karışacağını fikir ayrılığına düşecegımızı okadar pişmanım ki bazen evlendıgıme
Canım inan şuraya 4. ayrıl deyişim. Bak bu hayat böyle geçmez hem eşine hem sana yazık adamın senin onu istemediğinden haberi bile yok ayrilmak çok zor değil ki boşan ve hayatına bak en azından ölünce yapamadıklarına üzülmezsin

Aranızda Çok mu önemli politik konu konuşmak ? Yav he he deyin geçin birbirinizi kırmanın anlamı yok. A partisini tutan da B partisini tutan da C partisini tutan da bu ülkenin evladı
+1
Herkes böyle düşünse hiç sorun olmayacak gerçekten

Evlenmeden önce A partisinin il yönetiminde makam sahibi biriydim eşim ise B partisinin il yönetimindeydi
Farklı sebeplerden dolayı konumumdan istifa ettim fakat görüşüm aynı eşim ise görevine devam ediyor evlendikten sonra evin içinde asla siyaset konuşulmaz bu kuraldır
Sanırım seçim öncesi alevlendi tartışmalarınız ama önce siz hoşgörü gösterin hemen atışmaya girmeyin
Emin olun yuvanız daha önemli A,B,C vs hepsi geçici bi getirisi yok

Benim babamla gorusum farklidir.Bekarken hiç tartismasi bile gecmemistir ama Allahtan esimle ayni.Zit olsaydik çok kavga ederdik,asla saygi gostermezdi. Yani olay saygi gostermede bitiyor ins esinde vardir

siyasi görüşlerin bu zamanda evlilikleri bile ayirdigina şaşmamak lazim:KK51:
konusmasaniz o konularda.
biz aynı görüşte olmamıza rağmen çok nadirdir o tür konularda sohbetimiz.
konuşacak daha farklı seyler bulun.
ya konuşunca birbirinizi saygıyla dinleyin yada susun.
başka yapacak ne olabilir ki bu konuda?

Ever ama bazen oluyor işte her zaman konuşamıyoruz ama insan etkılenıyor

Benim icin onemli siyasi gorusu ama siz bile bile evlenmissiniz.Karsilikli siyaset konusmadan cozebilirsiniz mesela madem saygi duymuyorsunuz goruslerinizd

Kim ne derse desin bence de önemli.

Çünkü adı üzerinde ideoloji farklı. İdeolojiler de davranışlarımızı etkiliyor.

Bir de TVde duymaktan bıktığım şeyleri biri evde canlı canlı tekrar etse

"Ay bi git sıktın" derim

Bugün radyo dinleyen taksiciye yaptığım gibi

Sıktı çünkü artık politika duymak:KK45:

hayal hanim
diğer evlilikte ki farklılık konusunu görüp yazdınız di mi
vallahi siz yasadiginiza bile pismansiniz
esinizin siyasi gorusuyle ilgili bir durum olduğunu sanmıyorum
neden terapi görmek istemiyorsunuz

Bence de çok önemli siyasi görüş. Çünkü insanın siyasi görüşü hayata bakış açısına göre şekillenir ve taban tabana zıt olduğum biriyle asla anlaşamazdım. Bunun çocuk yetiştirmesi var en önemlisi. Arada çok büyük farklılıklar varsa ne olacak? Çocuk hangisine göre yetişecek? Bilemiyorum ben farklı görüşte olduğum biriyle asla evlenemezdim. Ama tabi yapacak bir şey yok, ya bu konuları konuşmayacaksınız ya da bizim siyasilerimizin aksine birbirinize bağırmadan, saygı duyarak tartışmalar yapacaksınız.

Back
X