Kızlık zarimi kaybetmişsem , kendim soylemek durumunda değil miyim?Sorarsa anlatırsın. Herkes her şeyi yaşayabilir.
Böyle bir şeye takılmayan bir tip bulursun umarım.Kızlık zarimi kaybetmişsem , kendim soylemek durumunda değil miyim?
Ama ya düşündüğüm gibi bir şey yoksa boşu boşuna anlatmış olmaz miyim ? Tam ilişki olmadan bir şey olmuş olabilir miAnlatman ikiniz için de en iyisi olur ama bunu kabul edecek insan çok azdır bu yüzden hayatına alacağın insana çok bağlılık kurmadan anlatmalısın
Ya üzüldüm adına . Sanırım en doğrusu dediğin gibi önce doktora gitmek.ama nasıl giderim bilmiyorum utanıyorum gerçekten , bir yandan da korkuyorum,şuan bı ihtimal belki bir şey olmamıştır diyorum ama eğer bir şey olmuşsa o cevabı kaldırabilir miyim bilmiyirum . Evlenirsem öncesinde nasıl anlatırım bilmiyorumHemen hemen aynısı başıma geldi. Salak gibi gittim kocam olacak kişiye dedim ki bak herif, haberin olsun bakire değilim. Sorun edecek biri değil eşim. Neyse sonra evlendik ilk gecede öğrendim ki bakireymişim. Mal gibi gittim boşu boşuna bakire değilim dedim. Adam da şaşırdı ben de.
Senin gibi sürtünme yoluyla biseyler yaşadıktan sonra azıcık bi kan görmüştüm. Demekki gitti kızlık zarı dedim kendi kendime. Sonrasında da bakire değilim diye kabullendim. Meğer bakireymişim. Ama bence emin olmadan eveleneceğin kişiye söylememelisin. Dr a görün en basiti. Öğrenirsin durumunu. Ona göre davranırsın.
Emin misiniz? Araştırmaya calistim da olabiliyormuş . O şekilde bozulanlar varmis bizzat kendileri yazmış sayfalara okuyunca iyice kötü oldumÜstünde çamaşır varken bozulmaz hiçbişey zedelenmiş olabilir ama bozulmaz
Bazılarında az kan oluyormuş ya bilemedim.benim de beş altı saat boyunca damla damla da olsa geldi. Sonraki ay yine adetime 10 gün kala aynı şekilde kendiliğinden kan geldi ve ara ara vajinam yanıyordu acaba enfeksiyon olabilir mi dedim bende o yuzdeKimseye söylemene gerek yok. Ki bekaret bi iki damla kanla bozulacak şey degil. Zedelenme olmuş olabilir lakin, o kanın devamı vardır. Şakır şakır akar o kan. Endişe etme bence. Bundan sonra daha bilinçli davranmanıumuyorum. Ya herro ya merro
Öyle bir durumda sanırım bende önce doktora giderim . Ama nasıl giderim bilmiyorum utanıyorum , sürekli erteliyorum gitmeyi ama ogrenmedikce de içim hiç rahat. Ogrenirsem de olumsuz sonuç olursa da çok kötü olurum cesaret edemiyorum öğrenmeye sabirimben senin yerinde olsam doktora giderdim, eger ki herhangi bi problem yoksa ilerdeki esime de söylemezdim
bence git ve kurtul hem rahatlarsin ona gore yol izlersin. doktorlar alisiktir sen rahat olmaya calis normal bir durumÖyle bir durumda sanırım bende önce doktora giderim . Ama nasıl giderim bilmiyorum utanıyorum , sürekli erteliyorum gitmeyi ama ogrenmedikce de içim hiç rahat. Ogrenirsem de olumsuz sonuç olursa da çok kötü olurum cesaret edemiyorum öğrenmeye sabirim
Çok zor geliyor banaZedelenmis veya endeksiyon kapmissindir diye dusunuyorum. Kesin emin olmadanda kendi ozelini kimseye paylasmamalisin. Doktora gidip muane olursun doktor sana yardimci olur merak etme
Oldu işte ne bileyimYa sürtünme diyorsunuz nasıl bi sürtünmedir bu kan gelecek kdr vallahi aklım almıyor... az daha devam etseniz demek ortalık alev alacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?