Fikir bekliyorum sadece.

Ya öyle tabi ama eğer zara zarar gelmisse önceden bilmesi gerekir diye dusunuyorum
benimki aletli muayeneye maruz kaldim ve zedeledi dr。adli tiptan rapor aldim bunu esime evlenirken soyledim bak istersen muayene olalim diye gerek duymadi。dr hatasi oldugu icin soyledim bi erkek olsa soylemezdim。basta anlayisli karsilayip sonra basina kakiyolar orneklerini cok gordum

Emin misiniz? Araştırmaya calistim da olabiliyormuş . O şekilde bozulanlar varmis bizzat kendileri yazmış sayfalara okuyunca iyice kötü oldum
Yani kızlık zarını öyle kapıda hazır bekleyen asker gibi mi düşünüyorsun bilmiyorum ama vajina girişinin biraz içinde bir yapıdır kendisi. Yanı içeriye bişey girmediyse bozulmaz. Çamaşır varken hele.. ama zedelenmiş olabilir mi dersen olabilir derim.

benimki aletli muayeneye maruz kaldim ve zedeledi dr。adli tiptan rapor aldim bunu esime evlenirken soyledim bak istersen muayene olalim diye gerek duymadi。dr hatasi oldugu icin soyledim bi erkek olsa soylemezdim。basta anlayisli karsilayip sonra basina kakiyolar orneklerini cok gordum
Zedelenince de bozulmuş gibi mi oluyor

Ya üzüldüm adına . Sanırım en doğrusu dediğin gibi önce doktora gitmek.ama nasıl giderim bilmiyorum utanıyorum gerçekten , bir yandan da korkuyorum,şuan bı ihtimal belki bir şey olmamıştır diyorum ama eğer bir şey olmuşsa o cevabı kaldırabilir miyim bilmiyirum . Evlenirsem öncesinde nasıl anlatırım bilmiyorum
Ya kızlık zarı sürtünme yoluyla delinir mi Allah aşkına o nasıl bir sürtünme benim canım çıktı gerdek gecesi canım çıktı öyle cırt diye sürtünmede yırtılacak bişey değil ki doktora sorun nolcak ki

Yani kızlık zarını öyle kapıda hazır bekleyen asker gibi mi düşünüyorsun bilmiyorum ama vajina girişinin biraz içinde bir yapıdır kendisi. Yanı içeriye bişey girmediyse bozulmaz. Çamaşır varken hele.. ama zedelenmiş olabilir mi dersen olabilir derim.
Baskıyla bozulmaz mi diyorsun. Yani aslında o noktaya hiç baskı olmadı daha çok üst kısma baskı oldu . Peki zedelenmesi bozulduğu anlamına da gelir mi yani ?

Ya kızlık zarı sürtünme yoluyla delinir mi Allah aşkına o nasıl bir sürtünme benim canım çıktı gerdek gecesi canım çıktı öyle cırt diye sürtünmede yırtılacak bişey değil ki doktora sorun nolcak ki
Hissettiniz bozulunca yani. Ben hiç hissetmeden bozulmuş olamaz di mi hiç ağrı olmadan .

centik var diye dr rapor yazdi。 kanamam oldu konu sahibi gibi az az bir iki gun devam etti tam bozulma olmadi ama evlenince kan yine geldi sikinti olmadi skur
Anladım.. bunu öğrenmenin tek yolu doktora gitmek sanırım . Peki evlenince bozulunca hissettin mi? Yani bı ağrı bir şey oldu mu bir de ne kadar süre ne kada rkan geldi

Kizlar merhaba , öncelikle hepinize sağlık diliyorum.
Fikirlerini benimle paylaşmak isteyen olursa yoruma bekliyorum.
26 yaşındayım 1 ilişkim oldu 4 sene sürdü , aileler vs tanıştı aileler anlasamayinca bizde biraz sorunlar yaşandı . Sağlıklı düşününce fikir ayrılıkları sonucu ben de yapamayacağımı düşündüm ve konuşarak bitirdik iliskiyi.
Biz ilişki sürecimiz de bir şeyler yaşadık. Açık anlatacağım şimdiden afedersiniz , bir seferinde üzerimde iç çamaşırı onda ise hiçbir şey yokken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık .1 saat sonra lavaboya gittiğimde çamaşırında biraz kan vardı. Duş vs aldım sonra 5 saat kadar ara ara lavaboya gittiğimde damla şeklinde çok az kan vardı . 5 6 saat sonra ise tamamen kesildi.adetime 10 gün vardı . Daha sonra bir kaç gün boyunca vajinamda yanmalar oldu . Sizce tmaamen birleşme olmadan da kızlık zarına zarar gelmiş olabilir mi ? Bu arada aradan bir ay geçtikten sonra yine adetime 10 gün kala yine çamaşırımda kan gördüm ( acaba diyorum enfeksiyon ile alakası olabilir mi ? Vajinam ara ara yanmaya başlıyordu çünkü. )
Şimdi diyeceksiniz ki madem çok korkuyordun neden öyle işlere kalkistin vs. Hakli olabilirsiniz aslında bekaretimi kaybetmek istemiyorsam hiç bu işlere kalkismamaliyim , ya da takmiyorsam da tam ilişki yaşamalıyım. Ama geçti gitti artık yaşandı bitti.
Size sorma amacım ise şu , ileride olur da biriyle evlenmeye karar verirsem ve eğer kızlık zarimi kaybetmişsem kesinlikle dürüst bir şekilde anlatır öyle evlenirim, yalan söylemem kimseyi de kandırmam. Ama eğer kızlık zarıma bir şey olmamışsa , birine aşık olursam sizce durup dururken bu konuyu açmamin anlamı var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce. Yani birini seversem dürüstçe karşına cikip ben senden önce biriyle birlikteydim ve bir şeyler yaşadım mi demem gerekiyor ? Sizden sadece fikir istiyorum . Bir ömür aynı yastığa baş koyacağım adama her konuda dürüst olmaktan yanayım ben. Sizin de fikirlerinize çok ihtiyacım var
Ne yasadigin seni ilgilendirir hadsiz yorum yapanlar olacaktır yapmasaydin etmeseydin herkes sutten cikma ak kaşık sanirsin sanki hic biri bunlarj yasamamis da oyle konuşuyorlar 🙄
Surtunme diyorsunuz vajina zaten hassas bir organ ve aşınmış yada surtunmeden dolayi derisi zorlanmis olabilir camasir vardi diyorsunuz hic açıp bakmadinz mi ?
Zar oyle kolay yirtilmaz kimi insanda zar zor oluyo bu kimisinin esnek mesela. Kendine bu eziyeti yapacagina doktora gidersin rutin bir muayene yaparsın doktor bi incelesin biz burdakiler bilemeyiz 🤷‍♀️

Sürtünme yoluyla bozulacak bir şey degil bu üst kısımda da degil içerde orta parmağının boyu kadar bir şey girmesi lazım ki desin oraya ve erkek organı bu daha ilk girmeye calısırken sen kasıp kendini sıkacaksın adam çaktırmadan cm giriş yapmak istese senin hissettgin acıdan anlarsın agız kısmında oldugunu erkeklerin %90ı da böyle bir şeyi basına kalkar yada seni kullanmaya çalısır ailene söylerim diye tehdit eder forum da çok var bu konuyla ilgili akıl isteyen

Ne yasadigin seni ilgilendirir hadsiz yorum yapanlar olacaktır yapmasaydin etmeseydin herkes sutten cikma ak kaşık sanirsin sanki hic biri bunlarj yasamamis da oyle konuşuyorlar 🙄
Surtunme diyorsunuz vajina zaten hassas bir organ ve aşınmış yada surtunmeden dolayi derisi zorlanmis olabilir camasir vardi diyorsunuz hic açıp bakmadinz mi ?
Zar oyle kolay yirtilmaz kimi insanda zar zor oluyo bu kimisinin esnek mesela. Kendine bu eziyeti yapacagina doktora gidersin rutin bir muayene yaparsın doktor bi incelesin biz burdakiler bilemeyiz 🤷‍♀️
Çamaşır vardı sonra lavaboya gidecektim o an telefonuma benim için kötü sayilabilecej bir haber aldım ona üzüldüm yerimden kalkmadim bir süre onu halletmeye çalıştım telefondan bir süre sonra lavaboya gittiğimde çamaşırımda kan vardı . Baya panikledim hatta önce aklima şey geldi bir yeri mi kesildi çizildi acaba diye kontrol etmeye çalıştım bir şey göremedim. Çamaşırını değiştirdim ped taktım . Sonra bir kaç saat boyunca arada korkudan sürekli lavaboya gittim damla şeklinde oluyordu ara ara. Sonra tamamen geçti bir kaç gün vajinam agridi . Daha sonraki ay yine reglime on gün kala aynı şekilde çamaşırımda kan gördüm . Sonra ara ara yine vajinanın yandigi oluyordu geceleri. O yüzden acaba enfeksiyon mu dedi. . Ayrıca surtunurken o noktaya doğru asla baskı uygulamadi , daha cok ust kısma baskı uyguladı . Huylqndigim için asla o noktaya denk gelmesine izin vermeeim sadece üst kısım . G noktası denilen kısma surtundu

Sürtünme yoluyla bozulacak bir şey degil bu üst kısımda da degil içerde orta parmağının boyu kadar bir şey girmesi lazım ki desin oraya ve erkek organı bu daha ilk girmeye calısırken sen kasıp kendini sıkacaksın adam çaktırmadan cm giriş yapmak istese senin hissettgin acıdan anlarsın agız kısmında oldugunu erkeklerin %90ı da böyle bir şeyi basına kalkar yada seni kullanmaya çalısır ailene söylerim diye tehdit eder forum da çok var bu konuyla ilgili akıl isteyen
Haklısınız. Zaten kesin olduğunu bilmeden anlatmamaya karar verdim. G noktası dediğimiz yere baskı uyguladi yani diğer noktaya değil

Çamaşır vardı sonra lavaboya gidecektim o an telefonuma benim için kötü sayilabilecej bir haber aldım ona üzüldüm yerimden kalkmadim bir süre onu halletmeye çalıştım telefondan bir süre sonra lavaboya gittiğimde çamaşırımda kan vardı . Baya panikledim hatta önce aklima şey geldi bir yeri mi kesildi çizildi acaba diye kontrol etmeye çalıştım bir şey göremedim. Çamaşırını değiştirdim ped taktım . Sonra bir kaç saat boyunca arada korkudan sürekli lavaboya gittim damla şeklinde oluyordu ara ara. Sonra tamamen geçti bir kaç gün vajinam agridi . Daha sonraki ay yine reglime on gün kala aynı şekilde çamaşırımda kan gördüm . Sonra ara ara yine vajinanın yandigi oluyordu geceleri. O yüzden acaba enfeksiyon mu dedi. . Ayrıca surtunurken o noktaya doğru asla baskı uygulamadi , daha cok ust kısma baskı uyguladı . Huylqndigim için asla o noktaya denk gelmesine izin vermeeim sadece üst kısım . G noktası denilen kısma surtundu
O zaman doktora görün icin rahatlasın

Back
X