- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
merhaba ben özel eğitim kurumunda eğitim danışmanı olarak çalışıyorum.5 yıl olacak.işe girdiğimde sürekli kendimi geliştireyim istedim daha iyi yerlere geleyim diye maaş iyi değildi ilk girdiğimde şuan fena değil ara ara primde geliyor.kendini geliştirenleri iyi yerlere getirdiklerini duydum gördüm bende 2.üniversitemi okudum birirmek üzereyim o aradada formasyon aldım.ve müdürden bi isteğim oldu ama bana şans vermedi bekledim gene olmadı söz verdi yapmadı sonra dayanamadım ağladım rehber öğretmenliğine başlamak istiyordum ama işlerimide aksatmamam sözü vrniştim zorla verdi bana bir sınıf ama onuda zorla verdi beni saymıyordu kimse zorla yapıyor gibiydim diğer rehberliklerde istemiyorlardı.bunları farkettim.mutsuz mutsuz işe gidip geliyordum.7de çıkıyorum akşam haftada 1gün izin.ve yorgunluk cabası.derken bu hafta bi teklif geldi gittim görüştüm devlet olulunda memurluk hafta sonu tatil olması beni cezbetti şartları nasıldır bilmiyorum ama öyle ısındımki oraya anlaştım orayla.mesai şartları daha iyi buradan.
Şimdiki iş yerimede işten ayrılacağımı söyledim ama kimseyi kırmamak adına yoruluyorum artık gitmek istiyorum falan dedim.onlarda beni ikna etmye çalışıyolar.ama ben onlara müdüre özellikle çok kırgınım.siz olsanız yeni bir başlangıçmı yapardınız yoksa alışmış olduğunuz yerde mutsuz da olsanız devam edermiydiniz?teşekkürler
Şimdiki iş yerimede işten ayrılacağımı söyledim ama kimseyi kırmamak adına yoruluyorum artık gitmek istiyorum falan dedim.onlarda beni ikna etmye çalışıyolar.ama ben onlara müdüre özellikle çok kırgınım.siz olsanız yeni bir başlangıçmı yapardınız yoksa alışmış olduğunuz yerde mutsuz da olsanız devam edermiydiniz?teşekkürler