Fikir ıstiyorum kızlar 😊

Arya6237

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
166
169
18
Iyi bayramlar herkese🙋‍♀️Aynı binada oturduğum her sabah karşılaştığım kişiyi nasıl etkileyebilirim 🤔Genelde ben ondan önce çıkmış oluyorum hemen arkamdan o biniyor asansöre parfümümü asansörde sıkıyorum ( biliyo öncesinde benim çıktığımı )😉Binanın önünde bakışma da oluyor .Bunun dışında fikirleriniz nelerdir??

Iyi bayramlar herkese🙋‍♀️Aynı binada oturduğum her sabah karşılaştığım kişiyi nasıl etkileyebilirim 🤔Genelde ben ondan önce çıkmış oluyorum hemen arkamdan o biniyor asansöre parfümümü asansörde sıkıyorum ( biliyo öncesinde benim çıktığımı )😉Binanın önünde bakışma da oluyor .Bunun dışında fikirleriniz nelerdir??
Parfümünüzü tanıdığına emin misiniz? Hep aynı parfümü mü kullanırsınız?

Ayni anda asansöre binmeyi denk getiremez misiniz diycem ama covit durumlarindan insanlar ayni anda binmiyor diye biliyorum daracik yere.Apartman cikisini ayni anda denk getirip ,bi günaydin deyin bence.Tepkisi nasil olucak anlarsiniz zaten tavirlarindan.
Corona öncesi denk geldik bir kere beni çeken oydu ancak içinde biri olduğunu görünce kapıyı bile açmadı gidip diğer asansöre binmişti, ancak bina girişinde karşılaşırsak selamlasiriz o da zor denk gelmek

Corona öncesi denk geldik bir kere beni çeken oydu ancak içinde biri olduğunu görünce kapıyı bile açmadı gidip diğer asansöre binmişti, ancak bina girişinde karşılaşırsak selamlasiriz o da zor denk gelmek
İşte önceden cikin ,telefona mesaj gelmiş ,ya da evin önünde birini bekliyormuş gibi dikilin kapinin önünde.Cikinca günaydin deyin.Bu kadari yeter bence adim atmaniza.Ondan sonra top onda olucak.

Evli mi bekar mi neyin nesi once onu bi arastirmaniz lazim? Hakkinda bilginiz var mi peki?

Evli mi bekar mi neyin nesi once onu bi arastirmaniz lazim? Hakkinda bilginiz var mi peki?
Bekar tanışıyoruz zaten hatta ailesi evlilik niyetiyle tanıştırdı bizi ama ilerleyemedik karışık durum biraz şuan amacım onu etkilemek

Bence en iyisi sosyal medya

Postegro diye uygulama var hesabına girip gittiği yerlere gidin

Onun dikkatini çekecek paylaşımlar yapın

, oğlanın gerilmesinin hatta kaçmasının sebebei ailesinin evlenin diye söylemiş olmasıdır

Arkadaş gibi hiç tanımıyor amacınız wvlilik değil gibi sosyal medyadan yabancı gibi ilerleyiniz biririnize

Bence en iyisi sosyal medya

Postegro diye uygulama var hesabına girip gittiği yerlere gidin

Onun dikkatini çekecek paylaşımlar yapın

, oğlanın gerilmesinin hatta kaçmasının sebebei ailesinin evlenin diye söylemiş olmasıdır

Arkadaş gibi hiç tanımıyor amacınız wvlilik değil gibi sosyal medyadan yabancı gibi ilerleyiniz biririnize
Amacım evlilik ancak bu adam evlilikten korkuyor kanımca onu etkilersem bir şeyler olur belki ve sosyal medya kullanmıyor

Amacım evlilik ancak bu adam evlilikten korkuyor kanımca onu etkilersem bir şeyler olur belki ve sosyal medya kullanmıyor
Adam korkmuş ailesi direk evlilik söyleminde bukununca artık zor gibi, bende evlilikten artık korkan biriyim

Annem şu oğlan iyi eş olur diyince bile kalbim sıkışıyor, evlilik için yada evlilik niyetli insanlarda kaçıyorum

Halbuki kendimde evlilik istediğim halde

Bi tür psikolojik sorun bu

Senden hep kaçacak sanırsam

Adam korkmuş ailesi direk evlilik söyleminde bukununca artık zor gibi, bende evlilikten artık korkan biriyim

Annem şu oğlan iyi eş olur diyince bile kalbim sıkışıyor, evlilik için yada evlilik niyetli insanlarda kaçıyorum

Halbuki kendimde evlilik istediğim halde

Bi tür psikolojik sorun bu

Senden hep kaçacak sanırsam
Evet evlilik fobisi , ilgisi var ama bu korku yüzünden olmayacak galiba 30 yaş üstü erkeklerde genelde görülüyor bu da bana denk geldi gözümün önünde olmasa vazgecerdim unuturdum her an gördüğün kişiyi de unutmak zor birde annesi sürekli ondan bahsediyor yanımda gözüme bakarak :110: Bende de var bu fobi ama korkularımın üstüne gidiyorum siz de öyle yapın çünkü yaş ilerliyor insanın bi hayat arkadaşına ihtiyacı var 😊

Bazen farklı makyajlar yapın, dikkat çekici kırmızı bir ruj sürebilirsiniz mesela. Selam verirken gülümseyin ama çok ilgili de durmayın

Back
X