Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parfüm önemli bence herkesin kendine ait bi kokusu olmalı en azından yaz kış iki farklı kokuO değilde beni eşim bile tanımaz parfümümden
Parfüm arsızı olunca adam napsın hep başka başka kokuyor kadın![]()
Kendime ait birçok koku olması bana daha güzel geliyor:) Tanımasın eş kişisiParfüm önemli bence herkesin kendine ait bi kokusu olmalı en azından yaz kış iki farklı kokuÇünkü sürekli değişince kişiye özel olmuyor kimse de sizi kokunuzdan tanımaz eşiniz bile
![]()
Kendime ait birçok koku olması bana daha güzel geliyor:) Tanımasın eş kişisi
kokumdan sürprizli kadın sevsin![]()
Güzel fikir teşekkür ederimEğer ayarlayabilirsen iş dönüşünü biliyorsan git apartmanın merdivenine otur eski bi topuklunu feda et topuğunu kır bileğini tut gelsin yardım etsin koluna girsin evine kadar çıkarsın gülümse teşekkür et ertesi gün poğaça yap sabah binanın önünde bekle onu görünce poğaçaları ver "sabah kahvaltın benden. Dün için teşekkür ederim" de dön arkanı git sonrasında gelişir bi şekilde iletişim
Güzel yazdım bak mutlaka uygula bunu![]()
Dik gözlerini sürekli bak o bakınca gülümse:)Iyi bayramlar herkeseAynı binada oturduğum her sabah karşılaştığım kişiyi nasıl etkileyebilirim
Genelde ben ondan önce çıkmış oluyorum hemen arkamdan o biniyor asansöre parfümümü asansörde sıkıyorum ( biliyo öncesinde benim çıktığımı )
Binanın önünde bakışma da oluyor .Bunun dışında fikirleriniz nelerdir??
Öyle dim dik yüzüne bakmak istiyorum ki ama onu görünce heyecanlanıyorum:)A
Dik gözlerini sürekli bak o bakınca gülümse:)
Ay bana da olurdu ama o heyecan reddedilme korkusundan sanırım bende de öyleydi reddeceğini düsünüyorsan hiç kalkısma bu duruma ama reddetmeme gibi en ufak bir ihtimal bile varsa devam canım:) şöyle düşün senin gözünü dikip flörtöz bir bakısla bunu hissettirmen gerek.Bu da tabi özgüvene bağlı kendine güven,bakım yap seni isteyebilecek hale gel ve güven dik gözleriniÖyle dim dik yüzüne bakmak istiyorum ki ama onu görünce heyecanlanıyorum:)
Reddedilme korkusu değil aslında heyecandan kaynaklı çocuk da degiliz ama ne bileyim işte dediklerinizi deniycem teşekkür ederimAy bana da olurdu ama o heyecan reddedilme korkusundan sanırım bende de öyleydi reddeceğini düsünüyorsan hiç kalkısma bu duruma ama reddetmeme gibi en ufak bir ihtimal bile varsa devam canım:) şöyle düşün senin gözünü dikip flörtöz bir bakısla bunu hissettirmen gerek.Bu da tabi özgüvene bağlı kendine güven,bakım yap seni isteyebilecek hale gel ve güven dik gözlerini![]()
Siz kaç yaşındasınız? Beyfendi kav yaşında?Iyi bayramlar herkeseAynı binada oturduğum her sabah karşılaştığım kişiyi nasıl etkileyebilirim
Genelde ben ondan önce çıkmış oluyorum hemen arkamdan o biniyor asansöre parfümümü asansörde sıkıyorum ( biliyo öncesinde benim çıktığımı )
Binanın önünde bakışma da oluyor .Bunun dışında fikirleriniz nelerdir??