fikir istiyorum

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
Esimle 10 gundur konuşmuyoruz o da ben de adim atmiyoruz..erkek adim atar kadin da gurur olur..moralim bozk biliyor da bunu insan gönül almaya calismaz mi.. Sorun da hep inatlasmamiz cok kavga ediyoruz bunaldim artik..sendem sogudum nefreet ediyorum sendenl pismanim evlendigime calisiyir olsaydim 2 dk yaninda durmaz bosanirdim dedim... Herbzaman bunu diyorum ben ama beni tesrleyen insana seni seviyorum diyemem ben cok kindar bir uapim var alttan alamoyorum tum uyarilarima ragmen sevmedigim seyleri yapiyor bana... Bizi analiz edecek var mi cok canim sıkkın aramizi duzeltmeye calisir sevmis olsa ben hissetmiyorum gayet normal kendi haline evde takiliyor ben de konusmuyorum ..durumumuz nedir

Kavga konunuz neden konuşmuyorsunuz neden böyle cümleler kullanıyor.
Kinci ol konuşma bn beceremiyorum hemen arar sorarım gerçi eşim de öyle 10 gün konusmadigimiz olmadı daha hiç ki boşanma aşamasına geldik ben evden gittim ikinci günü aradı hiç birşey yokmuş gibi nasılsın napıyorsun akşam evine gel ben gidicem gerekirse tabi öyle birşey yoktu beni eve getirmek için yapmıştı. O yüzden sizin gibi dayanabilenlere bazen hayretle bakıyorum hakediyorsa bu şekilde devam et ama yemek ütü vb ihtiyacı olan şeyleri de yapmaman lazım bu durum da daha iyi olur

Inan bana kadın olarak gururunu boşverip adım atsaydın da 2 gün sonra aynı şeyleri yaşayacaktınız. Benim eşinde çok kindardı çok küser sürekli ufacık şeylerden bahane üretir vurur kapıyı çıkardı. Sinirliyken herkesin ağzından kötü laf çıkar ya benimde çıkmıştır kabul ediyorum ama eşinin lafları daha bir gurur kırıcı olurdu. Kadınlık gururunu kırdırma sen alttan aldığında karşı taraf seni sindirdigini zannediyor ve daha da üstüne geliyor. Şuan ben boşanma aşamasına kadar geldim. Elinde isim olsa demissin o halde bir is bulmaya çalış öncelikle ona muhtaçmış gibi hissetmesin seni. Ben devlette öğretmenim eşim kadar belki bende maaş alıyorum bazen daha fazlasını ama her zaman ezdirip gururunu hiçe saydim alttan aldım sonucu hiç değiştiremedim. Ben a desem suçluydum o alfabeyi saysa ne var bunda diye üste cikardi. Üstelik 1 yıllık evliyim ve evet köpek gibi seviyorum çok seviyorum oluru olmadığını gorecek kadar da gerçekçiyim artık. Alttan alma ! Gerekirse ilişki danışmanı psikolog a gidin

O da brnim alttan almami istiyor bende seviyorum ama kendimde adimnatinca kotu hissediyirum kendimi geliyor bir sey olmamis gibu konusmaya cakisiyir ustedigim bu degil hatasinin farkina varop benimle saglikli iliski kurmasini istiyorum beni cok yillwrdir taniyor ailesi etkisinde cok kaliyor ben calismiyorum esim caliisyor ya annesi pek memnun degil bu halimizden eltim de caliisyor inabdaha kibar ve ozenki k.v. kpss gerektiriyor calismam ozele izin vermiyor bende cok istemiyirum aslinda duzenli olsun istiyirum ama moralimde bizukken cakisamiyorum ben.. Her sey ille isyedigim gibi olacak artik bu bende huy oldu asla lafimi dinletmeden dediginibyaomam inatci der bana ..sevmedigim huyu konuyu kapatmaya cakismasi konhs bir cozum bulberkek olrak.bakalim duzeldi gibi surekli aunibtepkiyi verdigim icin bu sefer biraz cekinerek yaklasri bana hosuma gitti..bence de canim ya valla el iste sonucta esin de olsa senin sonsuz mutluluğu n icin cabalamiyormus..bunu da dile gerirdum netimdir bu konularda cok..daha cok ailesi yüzünden ve insnalra tabirlari yuzunden tartışıyoruz... Azcik insanalri kaale alma gul gec lafkarina diyorum yanlis mi yapıyorum ua onemli olan sadece ailen yani ben diuorum ne var bunda uzuyir gidiyor bozim kavgalar..inatlasma cok ben istoyirum ki adam gibi gelsin ozur dilesin anlıyorum snei desin..bu defa baska geldi imwrim bozulmaz daha da cok skildim valla arrik

Sureklibalttan alip cebap vermeyince arayip sirunca da cok sikilirmis gubibgekiyir o yuzden hic kavga duzeltme tarafi degilim o bir der ben bin derim...sus diyor arrik bende susmayacam diyorum ben buyum diyorum..hep kayinvalidemin davranislari yuzudnen boyle eltim yaninda iken surekli onu over yanimizda beni de kaale almaz görünür cunkun neden eltim calisiyot ben çalışmıyorum..lafbsoyle annnene haddimi bilsin benimle oule lauvali konusmasin diuirum sen diyeceksim doyorum esim famam hallisin diyor kadina gıkını cikartmiyor heo baska sahislarin ara bizmaya cakismasi ve esimin tepki gostermeemsi kavga sebebimiz oluyor..erkek misin dedim kac kere ama yol yani degisim yok.. Valla kac gundur ayro ayri yasiyoruz biltim artik aymi ev icinde. Dun geldi konuştuk filan o adim atti hep oyle oluyor ben nadir konusurum ama. Tabiz vermmemek lazim ya sonra biyoe devam eder kendindem vermeyeceksin bence kararlarında isteklibolacaksin benim artik canim o kadar skildi ki yeter ya bisanalim dedim artik nunu da ona hissettirdim kararlılığımi az alttan almaya basladi bakalim nereye kadar devam edecek boyle

Dayaniyosun konusmamaya ama o da iliskiyi yiprayoyor iafe ne ni im evliuiz diyorum suna bak beraber olup anlasmak varken subyaptiklaeina bak doyirum millet icin.. Hic hakli degil cok morlaimi bozdu 2 yılda. Insnalaei elestirmez pek kendi hallerine birakir dalga gec gul az degil mi yorum yap hic konusmaz kötü insanlar haklkinda elestirmez oek sizin esiniz nasil

Tatlım benim eşim de konuşmaz çok fazla öyle suskun bir tip aksine ben çok kısa nuskan giriskenim hatta dışardan insanlar esin evde de mı böyle hep susuyor guler yüzlü diye sorar o gün yaptıklarını anlatır isyeriyle ilgili fikir soracaksınız nasıl yapalım diye sorar telefonumda oyun var onda yok benim telefonumu alır oynar çok da uzerinee gitmiyorum bu ara açıkçası çok yoğun onun yoğunluğuna göre nabız yolluyorum ben iyiyse balkonları yıkama vaktin geldi diyorum ben balkon yıkama üç tane balkonum var onları nasıl yikiyim ben diye ev işlerini benimle birlikte yapmasını sağlıyorum ama yorgunsa çok da üzerine gitme
Nabza göre şerbet ver konuşmadık ama soğukluk girecek aranıza evde bazı işleri yapma sinirliyken mesela madem konuşmuyorsunuz evde yemek bile yapma çamaşırlarını yıkama mesela seninle konuşmak zorunda kalacak

Canım benim de evlilik sürecinde çok sıkıntılı geçti ilk iki ayında zehir oldu KV yüzünden kafama taktica evliliğim zarar gördü takmadim aksine sen haklısın dedim eşime bir baktım eşim annesine posta koymaya başladı erkekliğin bende laf ettim o zamn kötü olduğunu farkedince aksine ailesini iyi olduğunu farketmek için zorladim.kendimi ve art niyetli değillerdir diye aradm sordum ondan sonra bütün ilişkilerim düzeldi yapılanları unutmam orası ayrı ama sen kendini biraz geri çek ve izle tavsiyem

Anladim canim bende deneidm nirnalde mutfakta esim bana da uardim eder ama kac gundurbyemek yaomadim camasir yikamadim kendisi yapti hepsini yaomasam da kendisi yapiyor bu sefer beni bunlarla mi yehdit ediyorsun diyor yapmiyirum ama yine de..kendime uemek yapip yiyorum ona yapmıyorum atistiriyor biseler gidiyor..ailesi hakkinda bende oek bise demiyorum ama inemli konulwr kendiai tepki gostermeli biktim ama artik teokisiz kalicam yirumda oek yapmicam bakalim ne zaman akadr dayanicam.. Dun farkli yaklasti bilmiyorum ozlemis filan oyle dedi umarim boyle devam eder ::) benim esim konhskandir ama dedikodu uaomaz bende istiyirum ki dalga gecsin gulsun anlattigim kisilere oyle olmamali mi sanki.. Yorum yaomaz aman bisver der..sinir olurum..bende onun anlttiklarina yorum yaomam oek ezerim heo. Iste boyle inatlasma var

Her insan bir olmuyor canım eğer suskun bir topar ona göre davran konuşma çok fazla bakalım ne yapacak. Tehdit mi ediyorsun diye sorduğunda bana o zamanlar yoo b kimle konuşmayan birine yardımcı olmak.iatemiyorum diyebilirsin bunu tehdit olarak.algilaman garip olmuş biraz de

Demezmiyim canim isine geldigi gibi konusma benmle diyorum sinir oluyirum ya akilsiz misinnesin dedim hic istemiyorum boyle konusmak ama beni zorluyor..dusunme kabiliyetin yok mu diyorum bise demiyir ona bile

Demezmiyim canim isine geldigi gibi konusma benmle diyorum sinir oluyirum ya akilsiz misinnesin dedim hic istemiyorum boyle konusmak ama beni zorluyor..dusunme kabiliyetin yok mu diyorum bise demiyir ona bile

Yok yok böyle devam et yapabiliyorsun ben beceremiyorum eşim de beceremez kavgalarının olmuyor değil ama bunlar psikolog tarafından da normal gözüküyor sonuçta insan aynı ortamda yaşadığı kardeşiyle zıt düşüncelere sahip ve bizler iki ayrı yerde yetişmiş insanlar aynı evin içinde birbirimizi tanıyoruz. Eşimden bence en fazla 3 gün konuşmadık sanırım oda en azından bir napıyorsun diye konusmusudur sevgiliyKen de çok.kavga ettiğimizde kaza yaptığında hemen aradı kaza yaptım çok kötüyüm diye hemen kavgayı unutun normale dönmüştük en ufak şeyden normale dönebiliyor iz nebilim bu sabah mesela sevecek güya hasbam beni canımı yaktı ağladım kahvaltı hazırlar mısın dedi yok dedim kalktı hazırladı ben de ütü yaptım o sırada baktım geldi sirnasiyor hemen

Ne guzel canim sizde bizim gibisiniz ama ben biraz daha sert davraniyorum ne yaoayim cok sinir oluyorum iyidir seviyorum da cok duuanceli orasi ayri ama benim istedigim baska seyler yani.. Cok umursar insanalri konusur akil verir snaan ne ya diyorum sanli aldigi akli uyguluyorlar karsi taraf o derece duyarli olmuyor...ben insanalra durduk yere kotu ol demiyorum ki tepkini goster diyorum sana mi dustu akil vermek diyorum anlamasi kit beni bubkonularda sinir ediyor onu da zar zor yapiyor.taktim ben ona iatedigimi elde etmeden yakasini birakmamaya kararliyim :) :):) ama iste huzur kalmiyor canim bir sey olmamis gibi bemimle konusma diyorum o da sirnasiyor tersliyorum ben gelemiyorum konulari kapatmasina cozum bul diyorum ben

Yani birilerinin hayatına mı karışıyor

Yani birilerinin hayatına mı karışıyor
Yardim etmeyi cok sever canim ama deger bilene yardim edilir degil mi.. Mesela gecenlerde abisi bulumdugumuz yere tayin cokto geldi ev tutacagimiz mintikayi gosterir misin dediler tutru ev gösterdi alin buradyi tutun oturun guzel diyor bende sana ne ne ev gosteriyirsun diyorum cevreyi gister kendileri baksinlar diyoeum.. Zaten dedigi evi de tutmadilar bu gini seyler alil verme derken sorarlarsa soule diyorum kendiliginden akil veriyor insnalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…