FİKİR İSTİYORUM :/

Sonra keşke aramasaydim şu düştüğüm hale bak diyeceksiniz. Ne söylediğinizin önemi yok beni unutamamış o kadar zaman sonra böyle bir bahaneyle aradı diye bir tarafı kalkacak hiç yapmayın gerek yok.
arada kaldım bende pişman olur muyum diye banada pişman olurm gibi geldi haklısınız :)

Bunu yaparak onun totosunu daha da kaldıracaksınız.
Ve madem mutlusunuz ne demeye hala aklınız o tarafta?
Bence siz hala atlatamamışsınız.

Bunu yaparak onun totosunu daha da kaldıracaksınız.
Ve madem mutlusunuz ne demeye hala aklınız o tarafta?
Bence siz hala atlatamamışsınız.
cidden atlattım :) sadece kendını çok bısey sandı ve böyle bırsey geldı aklıma ve yorumlrdan pişman olcagımı dusunuyorum suan

Bunu yapana kadar siz de durumunuz da eğlenceli parçalar paylaşın..Bırakın biraz onun kafası karışsın :)

Bunun bir diğer yolu da gezdiğini eğlendiğini mutlu olduğunu onsuz da yapabildiğini hatta yeni bir ilişkiye başladığını göstermektir. Mesaj atmaktan daha etkilidir.

Hayır sakin yapma

Henüz ayrılalı 1 ay geçmiş. Zaten hepsi hepsi bir kaç ay berabermişsiniz. Senaryoyu ters çevirin:

Bir erkekle ayrıldınız. İyisine kötüsüne, sebebine girmeyelim. İçinize sinmedi, ısınamadınız ve ayrıldınız. Hatta misal verelim işyerinizdeki aklınızdan yan gözle bakmanın bile geçmediği kardeşim dediğiniz kişi ile ilgili kıskançlık etti, huysuzluk etti. Sinir bile oldunuz. Üstüne yetmedi günlerce yalvar yakar saydı döktü. Zaten ilişki yeniydi "bu ne böyle yaa biz ne kadar farklı telden çalıyoruz" dediniz. Bi süre sonra bıkkınlık bile verdi. Aradan bir ay geçtikten sonra size "iyi ki ayrılmışız oh bee" diye mesaj yazsa ne hissederdiniz? Ben size aynı şeyleri yaşayan taraf olsam ne düşüneceğimi söyleyeyim: "Ayy ne ezik" derdim Bazen aynaya bakmayı ve karşı tarafından gözünden değerlendirme yapmayı unutuyoruz.

bu çok iyiydi gerçektenn :) :) tesekkür ederımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…