- Emoji Skoru
- 1.051
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
1 çocuğunuz var sanırım; eşiniz 2. bir çocuğu mu istemiyor ? Kan testi verip, emin olun; sonra da söyleyin tabii. Saklanacak bir şey değil sonuçta.Arkadaşlar eşim şu an çocuk düşünmüyor karşı değil kesinlikle sadece erteliyor. Ben çok istiyorum bu biraz aramızda da sorun oldu. En son tartışmadan sonra asla konusunu açmıyorum. Belirtileri vardı gebelik testim pozitif çıktı ama henüz bir şey belli değil belki yine yalancı pozitiftir bilmiyorum.
Size sorum şu testi eşime göstermeli miyim bir şey yoksa bile belki duyguları harekete geçer kararsız kaldım yoksa beklemeli miyim fikirlerinizi bekliyorum :))
Elbette söyleyeceğim ama emin olmadan onu da heyecanlandırsam mı onu bilemedim1 çocuğunuz var sanırım; eşiniz 2. bir çocuğu mu istemiyor ? Kan testi verip, emin olun; sonra da söyleyin tabii. Saklanacak bir şey değil sonuçta.
Allah bagislasin bebisinizi . Yok ben de kesinlik varsa söyleyin dedim esinizeBen 32 eşim 33
Oğlumuz yedi yaşına girecek kardeşi olsun istiyorum
Amin çok teşekkür ederimAllah bagislasin bebisinizi . Yok ben de kesinlik varsa söyleyin dedim esinize
Evet eşinize gösterin tabii ki. Hayırlı olsunArkadaşlar eşim şu an çocuk düşünmüyor karşı değil kesinlikle sadece erteliyor. Ben çok istiyorum bu biraz aramızda da sorun oldu. En son tartışmadan sonra asla konusunu açmıyorum. Belirtileri vardı gebelik testim pozitif çıktı ama henüz bir şey belli değil belki yine yalancı pozitiftir bilmiyorum.
Size sorum şu testi eşime göstermeli miyim bir şey yoksa bile belki duyguları harekete geçer kararsız kaldım yoksa beklemeli miyim fikirlerinizi bekliyorum :))
Yöntem çok sallantılı zaten oraya hiç girmiyorumYani söyleyin tabii ki. Pozitif çıkarsa muhtemelen doğuracaksiniz zaten ama olur da negatif çıkarsa, bu şüphe bile korunma yöntemlerinizin yeterli olmadığını gösteriyor l. Onları bu gözden geçirin.
Eşinize çok sinirlendim. Hem şu an çocuk istemiyo hem de bunu riske mi atıyo. Bi de sonra sen istedin doğurdun falan diycek. Gıcık oldum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunYöntem çok sallantılı zaten oraya hiç girmiyorumBilerek alıyoruz riski ama işte eminim falan diyor
Gıcık oldum başka test yapacağım pozitifse bile negatif diyesim varBeraber kan testi vermeye gitmeyi teklif edin.Umarim herşey gönlünüzce olur
Öyle demez aslında sebepleri de geçerli anlıyorum onu da ama çok içine atıyorEşinize çok sinirlendim. Hem şu an çocuk istemiyo hem de bunu riske mi atıyo. Bi de sonra sen istedin doğurdun falan diycek. Gıcık oldum. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Kan testi yaptırmadan bir şey deme. İstemiyorum diyorsa istemiyordur ayrıca.Elbette söyleyeceğim ama emin olmadan onu da heyecanlandırsam mı onu bilemedimİstiyor aslında ama erteliyor :)