- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
- Konu Sahibi Turunculamba
-
Babam 40 yıldır lahanaya salça katma der
Erkeklerin bir ezberi var onu bozmak zor ama bazı konularda da yemek zevki olabilir
Eşim artık seninkiler dışında yemek sevmiyorum diyor başta biz de çok salça muhabbeti yaptık mesela
Tamam dediklerini güzel olabilir ama hepmi tv iizleyerek uyucaksabah tv akşam tv .müge anlıyi bile benden daha cok merak ederek izliyor. Bağımlı tvye. Yemekte tv yatakta tv ayakta tv....
Tam tersi.cok sevdiği bir işi var.istedigi zaman istediği tatilini kendi yapar istediği saatte gider istediğinde gelir.o konuda çok rahat.Asel Mst: 41421439 .!.:Çok izliyormuş. Yorucu bir işte mi çalışıyor? Televizyon izlerken pasif kaldığımız için dinlenmiş de olabiliyoruz.
Iyi bi lahana salcasiymis sizdeki yek dert :) benden istedikleri yemek yapmanın genel kuralları. Onları istemiyo.oyle olunca güzel olmuyo.ekstra karışımları da var.artik sabredemiyorum bu duruma[/QUOTE]ember: 370851"]Babam 40 yıldır lahanaya salça katma der
Erkeklerin bir ezberi var onu bozmak zor ama bazı konularda da yemek zevki olabilir
Eşim artık seninkiler dışında yemek sevmiyorum diyor başta biz de çok salça muhabbeti yaptık mesela
Tam tersi.cok sevdiği bir işi var.istedigi zaman istediği tatilini kendi yapar istediği saatte gider istediğinde gelir.o konuda çok rahat.
[QUost: 41421195, member: 685993"]Bu tv karşısında uyuma cogu erkekte var canım.ama yemeklerine karısması kötü gercekten üzülme kafana takma._esinle konustun mu hic.Uyumanı istemiyorum biraz bana zaman ayır diye ?
Hahah cok guldum buna :)))Iyyy eski eşim geldi aklıma. Dilerim şuan pok yiyiyodur.
Iyi bi lahana salcasiymis sizdeki yek dert :) benden istedikleri yemek yapmanın genel kuralları. Onları istemiyo.oyle olunca güzel olmuyo.ekstra karışımları da var.artik sabredemiyorum bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?