- Konu Sahibi AskerYariyim
wap cam açın izin günlerinde
O cok ayrı bı konu zaten konusulacak bu konu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wap cam açın izin günlerinde
Canım 100 gundur yuzunu bıle göremıyorum ben net nede baska bısey sureklı telefonda knusuyoz msjlasyoz sesıyle avunuyom bıtek ondan yana skntı yokda .. ben ik defa böyle oldumm oda özledım dedıkce daha kötu oluyom . yemın törenıne bıle gıtmeyı cok ıstedım olmadı .. bana herkezın sevdgı yanındaydı demesını hıc unutmuyom![]()
[sıze=2]o cok ayrı bı konu zaten konusulacak bu konu..
[/sıze]
tamam belki herkesin sewdiği yemn töreninde olabilişr ama imkanları wardır senin şuan öyle bir imkanın yok kalkıp da trabzona gtsen ailen kıyameti koparır... uçakla gideyim habersiz dersen de insanın başına ne geleceğini bilemezsin.. madem o da özlemiş ya iznini kullanacak ya da ikinizde kameradan birbirinizi göreceksiniz...
Cok tesekkur ederım guzel düşüncenız ıcın amiiiinnnnn ♥ . Malesef o konumda yardım edecek bı teyzem yokk![]()
anladım cnm okula falan gitmiyo musun?
bulursun ya ins.bi fırsatt![]()
O Kamera dedıgım gıbı ayrı bı konu zaten pazar gunu carsısıydı dedım göreyım senı kamera yok dıyo hangı cagda yasıyoz dedım yalanmı soyluyom dıyo bıde pskolojsı tamamn bozuldu sanırım carsıya cıktıgı bıle yok cok degısık duygular ıcersındeyım .. :44:
[sıze=2]aradgnda ılk konusacagm konu bu olacakk .
[/sıze]
Calısıyorum canm izin gunum pazar onunda carsısı pazar kanaryacımın dedıgı gıbı gunu bırlık ucussssböyle gozukuyorr .
koskoca ankaranın cafesinde neden kamera olmasınkii canımm... hımm pskolojisi de bozlmş olablr cnmm en iisi sen onu ikna et gelsin böyle olmazkiii kafa izni kulansın hergn beraber olursunuz.... işte bu durumlarda kamera çok işe yarıyor ben beimki askere gitti mi gtmedi mi belli deildi =)
Sözlüyüm , trabzonda yasıyorum sözlüm Ankarada askerde bugunle tam 100 günü bitirmiş bulunuyoruz .. Fakat ben onu öyle böyle degıll çook özledımm .. İzinlerını kullanmıcak, onu görmek ıstıyorum yani yanına ankaraya gıtmek istıyorum. Fakat calısıyorum bunu gectım ailem söz konusu boyle bıseyın konusunu bile acamam .. Ne yapacagımı bılmıyorum 265 gün daha görmeden durmak ıstemıyorumm ne yapablırım yardım edın![]()
ucakla hemencik gidip gelebilirsin
iş yerinden 1 günlük izin al ailene söleme![]()
pazar gunu ıcın evden yana skıntı olmuyo kacta cıkıp kacta gelmem . bır gunum var sonuc olarak oda pazar carsısı var korkuyom basıma bıse gelırdee cenzamede gelmezler manset olurum özlemıne dayanamadıgı askerını ailesınden gizli görmeye gıderken vefat ettı tövbe estağfirullahhhhh![]()
ailenizden habersiz mi sözlendiniz? neden aileye bu konu açılamıyor gayet normal Ankaraya gitme isteğiniz üstelik farzedin sözlünüz ankarada değil çıkıp gezmeye de mi gidemezsiniz
kız ağzını hayıra açç töbe töbeee![]()
Gülecegım yoktuu yaa bu konuyu bır sekıl cözmem gerekıyorr cokk tesekkur ederım fıkırlerın ıcınn ♥
Allah yar ve yardımcımız olsun cnm hoscakal![]()
Bu konuyu konusmam lazım canım gelme dıye ben dedım daha erken gelsın dıye ama olacak gıbı degıll sanırımm :/
bu gelip gelmeme işini tekrar bi konuşun cnmm ne kadr erken gelebilirki hem... iznini kullansın bişey olmaz harap etmeyin böyle birbirinizi..