• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir Olan

senguler0011

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
135
47
18
33
Hastanedeyim yatıyorum şükür önemli bir şeyim yok 3/4 gün daha yatacağım muhtemelen benim sizden ricam bana bi kitap önerir misiniz okusam canım sıkılıyor da.
Canan Tan, H. Nihat Atsız bu gibi yazarların hemen hemen bütün kitaplarını okudum akıcı tarih romanları da hoşuma gider Canan tanı da çok severim
Sizin var mı bi fikriniz bana kesinlikle şunu okumalısın dediğiniz bir kitap teşekkür ederim 😊

Hastanedeyim yatıyorum şükür önemli bir şeyim yok 3/4 gün daha yatacağım muhtemelen benim sizden ricam bana bi kitap önerir misiniz okusam canım sıkılıyor da.
Canan Tan, H. Nihat Atsız bu gibi yazarların hemen hemen bütün kitaplarını okudum akıcı tarih romanları da hoşuma gider Canan tanı da çok severim
Sizin var mı bi fikriniz bana kesinlikle şunu okumalısın dediğiniz bir kitap teşekkür ederim 😊
Dorian Gray'ın Portresi, Algenon'a Çiçekler, Arzuhal, Kumru ile Kumru, Kekeme Çocuklar Korosu, Frankeisteın, Körlük, Butimar

Rabbim şifanızı versin

Çok geçmiş olsun.
Psikoloji kitapları sever misiniz?

İyi Aile Yoktur.
İyi Toplum Yoktur.

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Jojo moyes.. senden önce ben, senden sonra ben, sevgilimden son mektup….

Back
X