Fikir olsun

esma4848

59 hedefim 54 kilo olmak ✌
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
127
69
98
Herkese merhabalar kızlar.1 hafta sonra mısafırlerım gelcek bunun ıcın ne yapem ne edem diye dusunuyorum aslında boyle bır konu acmak geldı aklıma mısafır geldıgınde sızler ne hazırlıyorsanız resım atıp paylasalım hem bıze fıkır olur ne dersınız

Herkese merhabalar kızlar.1 hafta sonra mısafırlerım gelcek bunun ıcın ne yapem ne edem diye dusunuyorum aslında boyle bır konu acmak geldı aklıma mısafır geldıgınde sızler ne hazırlıyorsanız resım atıp paylasalım hem bıze fıkır olur ne dersınız
Tatlım burası yarışma sayfası, yanlış yere konu acmissin.
Nevreste Nevreste

yemeğe mi gelecekler çaya mı?

Çok önemli davet değil ise şunlar yeterli tatlım.

• Mercimek köftesi
  • Börek (2 çeşit güzel olur :KK66:)
  • Kek
  • Kurabiye

Yok çok önemli diyorsan ona göre menü onerelim :KK66:
Cok teşekkur ederım cnm cok da onemlı drgıl annemın komşuları gelcek bı ztn mercımek koftesı ısterız senden dedıler bana :)ama ne bıle tarıfı adı olarak soylesen daha yardımcı olursun bana cnm mesela kurabıye demıssın kek demıssın borej demıssın nasık yapıcam portakallımı cıkolatalımı kararsızım yanı

Cok teşekkur ederım cnm cok da onemlı drgıl annemın komşuları gelcek bı ztn mercımek koftesı ısterız senden dedıler bana :)ama ne bıle tarıfı adı olarak soylesen daha yardımcı olursun bana cnm mesela kurabıye demıssın kek demıssın borej demıssın nasık yapıcam portakallımı cıkolatalımı kararsızım yanı
Kakaolu kek candır ;) un kurabiyesi yeterli olur ama seviyorsan elma kurabiyesi de olur.
5 tane yufka al, 2 si ile peynirli sigara böreği, 3 ile de gül böreği yaparsın patatesli.

Kakaolu kek candır :KK66: un kurabiyesi yeterli olur ama seviyorsan elma kurabiyesi de olur.
5 tane yufka al, 2 si ile peynirli sigara böreği, 3 ile de gül böreği yaparsın patatesli.
Ay saog canım ya yapıcm o zmn buraya foto atarım

Snapchat-2117968024.webp
Snapchat-1562100068.webp

İşte benım gelen mısafırlerıme hazırladıgım masa arkadaslar :) digerlerınıde cekmıştım ama bulamadım galıba sılınmış bunlar kalmış :)

Back
X