Haha haha haa3.cocuk olursa benı kaldırıp bakırkoye goturun bırde heykel dıkın benı anın
Sen cıddısın , ya ceyz hep cocuk mu bakacagız omrumuzun sonuna kadar. 38 de yap 5 senede koy ustune . Aha yaslandınHaha haha haa
Yan odana da beni koysunlar
Ama bak su şartlar oluşursa dusunebilirim;
Bu cadalozlar büyüyüp okullu olup uslanacaklar
Hamileliği,yeni dogmus bebeği ozleyecegim
Tüm bunlar olurken ben 38 yaşi geçirmemiş olmalıyım tabi ve
Bebek bezi fiyatları dusecek, hihhiii
Dogru soze cevap bulamiyorum vallahiSen cıddısın , ya ceyz hep cocuk mu bakacagız omrumuzun sonuna kadar. 38 de yap 5 senede koy ustune . Aha yaslandın
pastaya 2 kardeş görünümlü resim yada obje koyardım:)kızlar hamile olduğunuzu öğrendiniz ikinci çocuğa ve iki gün sonra eşinizin doğumgünü napardınız sürpriz mi yapardınız doğumgününde yoksa başka bişey mi
peki yazı yazsam ne yazsak acaba kızlarpastaya 2 kardeş görünümlü resim yada obje koyardım:)
Fikir güzel de ilk çocuğunuzun haberi var mı? Şoka uğramasın çocuk?ay çok güzel tişört iki güne yetişir mi ki
peki ama şimdi pastanın üzerine ne yazdırsak ne yapsakbende eşimin doğum gününden bir gün önce öğrenmiştim 1 gün beklemiştim çook zor tutmuştum kendimi ama süprizi bozmamak adına çenemi tutabilmiştim. Bence bekleyin. hayırlı olsun bu arada :)
o küçük anlamayabilirFikir güzel de ilk çocuğunuzun haberi var mı? Şoka uğramasın çocuk?
2 çocuk babası olduğuyla ilgili güzel bir şey yazılabilir ya da 4 kişilik bir aile olduğunuzla ilgilipeki ama şimdi pastanın üzerine ne yazdırsak ne yapsak