Fikir verebilcek olan?

Yeni
Hoşlanıyorum hoşlanmasam neden şans vereyim tanıyayım diyeyim. Bir tarafım neden iyi diyor samimi biri gibi geliyor konuşmaları, kendisini ve ailesini anlattı mesala bana genelikle insanların kurduğu bi cümle anlaşılması zorsun derler o da öyle diyor havam çabuk değişir, kestirip atarım o beni bırakmak istemiyor alttan alıyor. İşide yoğun.Bana tabi ki seni özledim buluştuktan sonra bırakamıyorum daha çok özlüyorum dediğinde hoşuma gidiyor ama belli bir sınırdan sonra samiyetini sorularken buluyorum kendimi. Evine davet etmesi, sıcaklığını hissetmek istiyorum demesi, ilk haftalardan belimi tutmaya çalışması, yanağımızı bile deydiremiyecek miyiz, kardeş miyiz kanka mıyız diyor ben senden hoşlanıyorum ki içimde bir şeyler var ki bunlar oluyor diyor. Ama bana kötü geliyor. Sonradan bırakınca pişmanda olmak istemiyorum.

komiser miymis nerde calistigini sor hangi birimdeymis ne okuyupta komiser olmus.. bana pek inandirici gelmedi

O kesin görev başındayken tanışdık çünkü.
tamam o zaman ...polisler yanlis birsey yapmaya pek cesaret edemezler alacaklari ceza normal vatandastan daha fazla olur ama bazende kanunlari leyhine kullanabilirler ... sen yinede emin olmadan evine gitme ...

Tamam bunları söylemesi kötü niyetli
olduğunu göstermez demek istiyorum.
Sana kötü gibi geliyor olsa bile sert tepkilerle ifade etme kendisine.
Madem açık bir kızsın ona karşı da açık ol.
Mesela sapıkmış gibi hissettirme.
Bunları söylüyorsun ama benim için henüz çok erken.
Belli bir zaman sonra illaki seni anlayacağım
Ama konuşarak ifade etme yada böyle yapmak zorundaymışız gibi
hissettirme.
Akışına bırakalım bakalım nereye gidecegiz.
Yaşayarak görelim konuşarak değil gibi yaklaş.

Sen kafanda acaba niyeti ne yoksa amacı sadece kullanmak mı
gibi düşünsen bile öyle düşünüyormuş gibi davranma.

Tavsiyelerim bu yönde. Hakkında hayırlısı olsun.

Adam seks istiyor sekssss. Eve cagirip ne yapacak? Tv mi izleyeceksiniz?

Görüşmemek mi?
Evet. Yazdiklarindan durumun icine sinmedigi anlasiliyor. Zaten guven vermedigini de soylemişsin. Sen onun beklentilerini yasamak istemiyorsan, yaşamamalisin cunku kendi dogrularini yikip gecmis oluyorsun. Yarin ayrilsaniz, pisman olur uzulursun, keske tanimadan elini tutmasaydim diye mesela.
He herkesin kendi hayati, herkes herkesle istedigini yaşasin beni ilgilendirmiyor, ben sadece konu sahibinin durumuna gore yazdim?

Üç haftada sevgili olmak normal ama adam sevgilisinin elini tutmak sarılmak isteyince anormal...
Sevgililer bunları yapar zaten güzelim.

Bence sevgililer birbirlerinin sınırlarına da saygı duyarlar :)

Gerçi ben konu sahibinin karşısındaki kişiyi sevgili olarak görmediğini düşünüyorum ama...

Bence sevgililer birbirlerinin sınırlarına da saygı duyarlar :)

Gerçi ben konu sahibinin karşısındaki kişiyi sevgili olarak görmediğini düşünüyorum ama...
ben de aynen böyle düşünüyorum.
sınırlarına saygı duymalı.
sadece kendisi öyle istiyor diye iki günde el tutup öpmeye kalkmamalı.
bu kendiliğinden gelişmeli ilişkide.
konu sahibi hazır hissetseydi eminim ki rahatsız olmazdı.
karşılıkşı sevgi filizlenmiş ilişkilerde doğal olarak ilerler bu süreç.
birinin diğerini zorlamasıyla değil.
iki gün de olur bu 2 ay da:))

Ne olarak görüyorum sizce anlamadım?
ee ayrılmayı düşünmüyormusun sen?
sevgili olarak gördüğünü düşünmedim ben de açıkcası.

çocuk oyuncağı etmişsiniz siz de. istemiyosanız bitirin tamamen.

ayrıca evet güvenilmez biri bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…