Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki hafta once falan ikametkah adresimi memelekete aldım davayı burda açabilir miyim bilmiyorum
Ikamet adresi yeni degisti belirli bi sure gecmesi gerekir miEşlerden birinin yerleşim yeri veya son 6 aydır birlikte yaşadıkları yerde açılabilir dava.
4d sürekli işçi çakılı personelim diyarbakır il saglikta bi bayanla görüştüm dilekçe yazmak icin red alır dedi direkSosyal güvenlik kurumu ile görüşün. Hastane yöneticinizle görüşün.
Tayin hakkınız sözleşmeli olduğu için mi yok. Bazı durumlarda(boşanma, psikolojik sorunlar vs..) imtiyazlı bir karar olabilir.
İstifayı asla aklınızdan geçirmeyin. Gerekirse babannenizin izni olursa onun evini kiraya verin. Birlikte şu an yaşadığınız şehirde yaşayın. İyi kötü bir çevreniz vardır çocuk bakımında yeri gelir destek olurlar. Elinizde bir imkan varken adamla aynı şehirde niye bırakacaksınız da.
Farketmez, süre geçmesine gerek yok. Dava tarihinde ikametiniz neredeyse orada açabilirsiniz.Ikamet adresi yeni degisti belirli bi sure gecmesi gerekir mi
Oyle olsa keşkeHastanede çevreniz varsa, ilişkileriniz iyiyse yardım isteyin, yaşayacağınız ilde bir hastanede iş ayarlasınlar size.