Fena halde kabak ...sıkıldm bunaldm ..Ailene geleceklerini soyle. Gelsinler. Kovarlarsa sen de en munasip gordugun zaman evlenirsin. Ailen hic saglikli dusunemiyor kabak tadi verdiler.
bencede , sonraAilenize kabul ettirmeden eve davet etmeyin kötü şeyler olabilir.
bencede , sonra
gün gelir yüzüne vururlar, sen ne olursa olsun sakın aileni sevdiğin kişiye ve ailesine hiç bir şekilde kötü şekilde lanse etme, ailenin gönlünü yapmaya çalış, sabırla bekle
Bekliyorum inanın ama bizimkiler hicbir sey olmamis gibi davranıyorlar. Ne taniyorlar ne ismini biliyorlar. Korkuyorum gelmelerinden cok korkuyorum kavga gurultu çıkacak diye ama bu sessizlik bozulmalı. sırf memur değil diye aynı adam memur olup gelirse kabul ederlermiş ve bu bana saçma geliyor. Ne garantisi var ki memurun ve insan adam olmadiktan sonra padişah olsa ne yazar ki. Kac insan sordu araştırdı inanın hep guzel cevaplar verildi bunu benim ailem yapmıyor. Caresiz kaldım kalakaldımAilenize kabul ettirmeden eve davet etmeyin kötü şeyler olabilir.
Hem iyi kazanıyor hem cok sevilen sayılan birisi ama bizimkiler öyle görmüyor. Esnaf şerefsizdir. Esnaf gelip gecicidir ne mantik ya cok kızıyorum çokErkek memur olunca hemen kizlarini verirler kizin hic bir meslegi olmadigi halde lakin kizlarin meslegi olinca evlenemezsiz karsinizdakinden eminseniz ailenize uymayin derim.Esnaflar gunumuzde memurlardan daha cok kazaniyor hemen hemen sadece hayat standartlari biraz daha iyi.
Yok daha neler ailenin nasil olupta boyle dusundugunu sasiriyorum.esnaf neden gelip gecici olsun yeterki isini ehliyle yapsin.Hem iyi kazanıyor hem cok sevilen sayılan birisi ama bizimkiler öyle görmüyor. Esnaf şerefsizdir. Esnaf gelip gecicidir ne mantik ya cok kızıyorum çok
Esnaf serefsizdir ne ya? Yuh yani...Hem iyi kazanıyor hem cok sevilen sayılan birisi ama bizimkiler öyle görmüyor. Esnaf şerefsizdir. Esnaf gelip gecicidir ne mantik ya cok kızıyorum çok
Anladklarnda bnce cok gec oluyorAcaba insanlar ne zaman anlayacaklar mesleğin kazanılan paranın değil kişiliklerin uyumunun evlilikte önemli olduğunu
Kaç yaşındasın, senin mesleğin var mıYine ben arkadaşlar.. Ailem sevdiğimi istemiyor . eski konularımda açmıştım. Ben memur o esnaf olduğu için. 6 7 ay süre zarfında aileme hiç kabul ettiremedim. Hiç birsey yok gibi davranmaya çalışıyorlar. İsmini nerde dükkanının olduğunu dahi bilmiyorlar arastirmadilar. Erkek kardesim ona söyledikten sonra hiç arayıp sormadı. O hayatta olmaz diyormuş.Sevdiğim ailesiyle gelmek istiyor ben geleceklerini aileme nasıl söyleyebilirim. Çünkü aşırı tepki veriyorlar . hala teyze konuştu fakat kesinlikle memur olmadan olmaz diyorlarmış. Esest kovabilirler kizim diyorlar . ben ne yapmalıyım nasıl aileme gelecekler demeliyim.beni fena korku bastı ya kovarlarsa ya kötü şeyler derseler diye.
Kusura bakma da ailen çok geri kafalı düşünüyor , ahlak kişilik arayacaklarina takıldıkları şeye bak , her anne baba ister evladına iyi bakılsın ona okeyde bugün memur olan bir adamın yarın issz kalmayacağını kim garanti edebilir ki gördük feto bilmem ne olaylarında . Türkiye'de hickimsenin iş konusunda garantisi yoktur . Sen bu dar kafalı aileyle biraz zor evlenirsin işin zor ..Hem iyi kazanıyor hem cok sevilen sayılan birisi ama bizimkiler öyle görmüyor. Esnaf şerefsizdir. Esnaf gelip gecicidir ne mantik ya cok kızıyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?