- 13 Şubat 2019
- 102
- 47
- 28
- 28
- Konu Sahibi Shin min ah
-
Çok irdeledi bende dayanamadım yalan söylemiş olmanın verdiği buruklukta vardı söyledim ama şimdi bakışı değişmiş öyle diyor keşke demeseydim bu seferde ağırlık hissettim dedim üstümde kalmasın ama ...Onun bunu sorması ve senin bu kadar detayı anlatman saçmalıkta kapışır. Senin öncen onu ilgilendirmez bugününde var ve yarınında olmak istiyosa böyle şeyleri irdelemek çok manasız hangi kişinin geçmişi deşilince diğeri mutlu ederki. Hem böyle tiplere bu soruları sorduğunda ilk elimi sen tuttun deyin wallaha bak onlara böylesi daha yakışır
Ayrılmamıza sebep deği dedi ama yinede hep önüme getirir mi sen bana yalan söyledin diye bir ömür öyle derse ne yapacam tabi bir ömür sürerse..Egolu adamın teki. Ne kadar ayıp yaptığı. Görüşmeye devam etmeyi düşünüyorsan (bence görüşmemelisin) kendini kaptırma, yarı yolda bırakıverir. Sebep olarak “ üzgünüm bana anlattıklarını unutmaya çalıştım ama unutamadım, devam edemeyeceğim ilişkiye”
Bitti gitti......
Çok seviyosan uzak dur ve zamana bırak kuzu kuzu gelir sana geri. Ama bu tip adamlarla da ömür geçmez her kavga da önüne bunu sürer sen zaten böyleydin diye bu lafları göze al can yakar çünküÇok irdeledi bende dayanamadım yalan söylemiş olmanın verdiği buruklukta vardı söyledim ama şimdi bakışı değişmiş öyle diyor keşke demeseydim bu seferde ağırlık hissettim dedim üstümde kalmasın ama ...
Çok irdeledi bende dayanamadım yalan söylemiş olmanın verdiği buruklukta vardı söyledim ama şimdi bakışı değişmiş öyle diyor keşke demeseydim bu seferde ağırlık hissettim dedim üstümde kalmasın ama ...
Tabiki ayrıl sanki kendi hiç öpüşüp sevişmemiş mi saçma sapan şeyler erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum evlenene kadar yatmadiklari kız kalmaz ama karşı taraf dokunulmamış olcak hadi ya olduUzun süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımda sordu benden önce ne yaşadın diye zaten bakire olduğumu biliyor diye bende ilk tanıştığımız zamanlar iki sevgilim olduğunu söylememiştim ama bişey olmadı kısa süreliydi demiştim yani çok ayrıntı değildi ama şimdi dedim ki öpüşüp yüzeysel bir şeylerde yaşadık diye... Beni sevdiğini söylüyor ama bakışının eskisi gibi olmadığını falan ima ediyor hani sadece bakireymişsin sevişmemişsin ama her şeyi yaşamışsın diyor söylemeyip sakladığım için de kızgınmış, kendini özel hissediyormuş bundan evvel ben onun yıkmışım öyle diyor sizce ne yapmalıyım?? Lütfen fikir verin....
Madem yüzeysel neden bu kadar detay verip huzur bozdunuz zaten ilişki olmamış kısa süreli yaşanmış bisey erkek arkadaşınızın tavrı gayet normalUzun süreli bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz erkek arkadaşımda sordu benden önce ne yaşadın diye zaten bakire olduğumu biliyor diye bende ilk tanıştığımız zamanlar iki sevgilim olduğunu söylememiştim ama bişey olmadı kısa süreliydi demiştim yani çok ayrıntı değildi ama şimdi dedim ki öpüşüp yüzeysel bir şeylerde yaşadık diye... Beni sevdiğini söylüyor ama bakışının eskisi gibi olmadığını falan ima ediyor hani sadece bakireymişsin sevişmemişsin ama her şeyi yaşamışsın diyor söylemeyip sakladığım için de kızgınmış, kendini özel hissediyormuş bundan evvel ben onun yıkmışım öyle diyor sizce ne yapmalıyım?? Lütfen fikir verin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?