• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verin bana ne yapmalıyım

ikizannesi2005

YAZA 68 İNSALLAH
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
88
2
98
42
Bursa
kızlarım dogdugundan beri hep aldatılma süpheleri yaşadım iki ückere telefonunda mesajlar yakaladım yanlıslık dedi bana taktı kafayı benim bir cevabım yok dedi hep sineye cektim tamam dedim ama içim içimi yedi hep zaten herseyi şifrelidir telefonu facesi pcde ayrı oturumu vardır hep görmezden gelirim biesey dediğimde onlar benim özelim der. gecensene bulundugumuz sehirden tayinimiz cıktı 6 ay sonra izin aldı 1 haftalıgına geldiğimiz yere tatile gitti özlemiştir bircok arkadası orda dedim sonra yaz tatilinde 15 gün yine oraya gittik tatile ve şimdi yine gideceğim diyor ve ben artık bu olayı masum görmediğim için face şifresini kırdım ve gördüğüm yazışma su sekildeydi
eşim- iyi bayramlar
karsıtaraf-tesekkürler
eşim-seni özledim
eşim-calısıyormusun özledim seni
karsıtaraf-evet bitanem calısıyorum
karsı taraf-bende seni özledim
eşim- can çalısıyormusun

yine baska bir bayanla

eşim- can nasılsın
karsı taraf-buyurun benim iyiyim seni özledim
eşim- bende can nerdesin
karsı taraf- giresundayım
esim- gittilermi secimden sonra geleyimve böyle uzayıp gidiyor

ve bu sabah face sifresini kırdıgım için bana esti costu suclu benmisim huzurumuzu bozmak için ugrasıyormusum aksam gelince nasıl bir tavır izlemeliyim hanımlar akıl verin lütfen

Suçlu bağırmış suçsuzun yüreği çatlamış derler :KK14:Rabbim yardımcınız olsun ne desem bilemedim her şey ortada kabullenmek zor kızlarınız için katlanıyorsunuz anlıyorum ama bence eşiniz haketmiyor üzgünüm :KK43:

Sosyal bir arkadaşla Olamaz. Hoş olsada oda bir aldatma.
Giresun la konuşmuş gittilermi geleyim demiş.
Resmen bir kişiyle münasebeti yok eşinizin. sanırım bir kaç bayanla gönlünü eğlendiriyor.
Şu rahatlığa bak hem evli hem istediğiyle beraber. Pess ya fırsat vermeyin bunlara
Karar sizin

Back
X