Fikir verin kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Kızlar yaa bu hafta içi çok beğendiğim çizmelerden alıcam ama henüz hiç giymiş kullanmış değilim sizlerden fikir almak istedim alıp memnun olan yada olmayan varmı?? birde 3 tane siyah çizmem var benim diyorumki bal köpüğü rengini alim buseferde.. Sizce hangi rengi alsam?? ve dediğim gibi olumlu olumsuz yani kullananların yorumlarına açığım fikir düşünce istiyorum birde renk seçiminde yardımcı olmanızı ...

2rxzcic.jpg

Ben geçen gün bir kızda gördüm ve çok hoşuma gitti ve boyuda benim gibi uzun bacaklar inceydi ( diyorlarki bacaklar ince olunca yakışmaz) ama nebilim ben tayt ve koyu lacivert kot üstüne giymeyi düşünüyorum açıkcası olmazsada aklımda kalıcağına dolabımda kalsın dimi ama ve pazar günüde alıcam inşallah kısmetse..
işte bende şu siyah rengin yanındaki bal köpüğü renginden alıcam

261hyyg.jpg

eveet kızlar işte bugün sonunda aldım aldımmm,Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz fikirler düşünceleriniz ve yorumlarınız için....

2zi2155.jpg

ve buda onunla birlikte kullanacağım çantam

2eofhgg.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
evet içi sıcacık olduğunu biliyorum çünkü yakından gördüm ve içi tüylüydü sıcak tutar eminim

Balköpüğü ya da açık kahveyi tavsiye edebilirİm.Yalnız yağmurlu hava için uygun değil.Kuru havada giyersin sen de.Hem sana da çok yakışır.Temizleme ürünlerini de alırsan daha uzun kullanırsın. a.s.

ayyy evet aslında bal köpüğü aklımdaki liriğim

bal köpüğü daha güzel bence de.
ben de hiç beğenmiodum bunları ama artık hoşuma gidiyoo

burda gıyenler cok komık oluyo ( adana ) ama ıstanbulda hoştur emınım :)

gecen sene cok modaydı gulegule gıy cnm

bal köpüğü daha güzel bence de.
ben de hiç beğenmiodum bunları ama artık hoşuma gidiyoo

bende beğenmiyordum ama dün çemberlitaşta bi kızda görünce çok hoşuma gitti birde gittim sordum bi mağzada ve koydum kayfay içide tüylü sıcacık tutar

burda gıyenler cok komık oluyo ( adana ) ama ıstanbulda hoştur emınım :)

gecen sene cok modaydı gulegule gıy cnm

gülşahım öyle deme kızz nie komik olsunlar hevesimi kırmaa :sinifsinif: sağol bebeğimm opuyorumnanaktan​

bende bal köpüğü yada kremi al derim çok hoşlar bende alıyım bunlardan

bal kopugu bence cok guzel,her kiyafetin altina uyar diye dusunuyorum,simdiden gule gule giy,,diyimyerimseniben

elisim annem teşekkür ederim bu çizmemide siyah almak istemiyorum,annem siyah al herşeyle giyersin diyor fakat ben siyah istemiyorum buseferkini.. Taktım bal köpüğüne :))

bende cok sevdiğim için almıştım geçen sene.ama yaşadığım şehirde biraz zor kullanıyorum.kışınki asla kullanamıyorum.ama istanbulda sert geçmiyo kışlar sanırım rahatça kullanabilirsin.benm tercihimde bal köpüğünden yana.benmki pembe ama sonra cok pişman olmuştum bal köpüğü almadığıma...

hem zaten 4 tane siyahın varmış hem de bence bal köpüğü olan daha güzel..

bende cok sevdiğim için almıştım geçen sene.ama yaşadığım şehirde biraz zor kullanıyorum.kışınki asla kullanamıyorum.ama istanbulda sert geçmiyo kışlar sanırım rahatça kullanabilirsin.benm tercihimde bal köpüğünden yana.benmki pembe ama sonra cok pişman olmuştum bal köpüğü almadığıma...

canım benim çok teşekkür ediyorum yaa .. temziliği nasıl oluyor peki fırçayla falanmı??​

canım benim çok teşekkür ediyorum yaa .. temziliği nasıl oluyor peki fırçayla falanmı??​

cnm valla fırça kullanıyodum ben ama kendileri biraz hassaskaydirigubbakcemile3fırçan sert olmasın.çok fazla kirlenirsede şampuanla lifleyebilrsin...

cnm valla fırça kullanıyodum ben ama kendileri biraz hassaskaydirigubbakcemile3fırçan sert olmasın.çok fazla kirlenirsede şampuanla lifleyebilrsin...

teşekkür ediyorum tatlımmmopuyorumnanaktan​

Back
X