fikir verin ltfen

Lemonate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
487
15
38
Sinop
Merhaba kızlar,
6 senedir özel bir bankada çalışıyorum.
Son bir senedir bankadan bir kaç kişiyle sorunlarım oldu
Orda burda banka müdürü hakkında konuşup,konuştukları duyulunca benden bilindi
Yani benim arada dedikodu yaparak,onları ifşa ettiğimi...
Ki öyle birşey ksinlikle yok.
Bana tavırlılar,resmen dışlandım,hepsi birbirini kışkırtıyor
Yeni işe başlayanlar bile bunların lafıyla tavır yapıyorlar
Ne yapaağımnasıl davranacağım şaşırdım kaldım ...

Son düzenleme:
sizin bir suçunuz yok ama yeni gelenlerde onların ağzına mı nakıyor ilginç :44::44:

ne geçiyo ellerine sizi dışlayarak

boyle bi durum benim basima geldi,magazda calisiyordum bi kiz herkesin dedikodusunu yapip en son benim ustume atmisti.ortam o kadar gergindi ki en son mudur bi toplanti tertipledi.ben orda basladim dogrulari soylemeye kizin yaptigi dedikodulari anlatmaya "simdi burdaki herkes bunlari biliyor, sorun soylediklerim yalan mi dogru mu?" dedim.tabi kimseden ses yok,yani soylediklerim dogrulandi.tabi bizim kiz yalanlari dedikodulari ortaya cikinca aglayip isi birakmaya kalkisti.bilirsiniz bizde aglayan hep masum gorulur.bu sefer atarlandim kiz baya bi firca yedi,en son bi kac ay sonra kovuldu.herkes kizin ne mal oldugunu biliyordu ama cesaret edememislerdi.valla ekmegimi mi suyumu mu veriyo,hicte korkmam oyle tiplerden.

soylemeye calistigim eger toplanti yapiliyorsa herseyi acikca soyleyin,orda kaybedcek hic kimseniz yok,Allah askina ananiz mi babaniz mi karsinizdaki kendinizi ezdirmeyin,bakin yeni gelenler bile tavir yapiyorlarmis hic akil yok ki, bilmedikleri bisey icin tavir yapiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…