Kuzenimden diktiricegım elbisenin ölçüsünü almak için ondan elbise istedim bana vermedi bahane üretti arkadaşımda dedi beni zor durumda bıraktı alt tarafı ölçü alınıcaktı sizce tekrar istemeli miyim
Kuzenimden diktiricegım elbisenin ölçüsünü almak için ondan elbise istedim bana vermedi bahane üretti arkadaşımda dedi beni zor durumda bıraktı alt tarafı ölçü alınıcaktı sizce tekrar istemeli miyim
Elbise ağır bir model olduğu için terzinin yakından görmesi gerekıyor benim degıl elbisenin modelinin ölçüsünü istiyor ve elbisemin fotoğrafı yok kuzenimde havalı olduğu ıcın vermiyor
Elbise ağır bir model olduğu için terzinin yakından görmesi gerekıyor benim degıl elbisenin modelinin ölçüsünü istiyor ve elbisemin fotoğrafı yok kuzenimde havalı olduğu ıcın vermiyor
Aynen, elbise dediği abiyeyse profesyonel bir terziye modeli anlattığınızda size hemen çizimini yapabilir, kullanacağı kumaşları bile belirler, sizin beden ölçülerinizi alır.
Rahmetli annem terziydi rahmetli üvey babaannem de öyle, abiyeden pardesüye her şeyi kullanacak kişinin ölçülerini alarak dikerlerdi.
Terzi elbiseyi istiyorsa hangi kumaşı kullanacağını bilmiyordur ki hangi modele hangi kumaş kullanılır bilmiyorsa terziyim dememeli.
Elbisenin aynısını mı istiyorsunuz?
Niye ki ?
Kız istemiyor aynısını sizde görmeyi heralde.
Zaten niyeti olsa uğraşma al giy derdi .
Binlerce elbise var onun özelliği ne merak ettim açıkçası
Terzi niye elbiseyi istesin anlamadım, işini bilen terzi zaten sizin ölçünüzü alacak sadece elbisenin fotoğrafını görecek yetecek.
Tabii ki de yeniden istemeyin vermek istemiyor belli ki