Kafam darma duman
Tam 38 haftalık gebeyim
Doktorum bugün çatı muaynesi yaptı hiç acımadı ve hiç kasmadım kendimi çok rahattım
Normal doğuma engel bir durum yok dikişli olacak tabii bebeğin aşağı düşmemiş açılman yok dedi...
Bebeğim 3500 gr olmuş doktor normal doğum için 15-20 günü bulur dedi..
Ben siz ne önerirsiniz dedim
Normal kolay sanma o da zor seni yönlendirmek istemem falan sezeryan yanlısı konuştu
Bana hiç cesaret vermedi sancı çekip sezeryanda olabilirsin falan fistan
Sezeryan olursa ne zaman olur dedim Pazartesi alırız dedi...
Ben çok sıkıldım beklemekten bacaklarım davul gibi şiş geceleri 2 saat zor uyuyorum
Hemen doğurmak istiyorum ama sırf bu yüzden sezeryan olmak istemiyorum arkamda bana destek olan bir doktor yok ne yazık ki...
Eşim zaten başından beri sezeryan olmamı istiyor
Ablam da bebek 15 gün dursa zaten 4 kilo olur doktorun seni sezeryan yapar diyor
1 ay önce sezeryanla doğuran arkadaşımla konuştum o da sezeyanın ne olduğunu bilsen
kesin normal doğururdun sonradan çok acı çekeceksin diyor
Dellendim anlayacağınız fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim !!
Tam 38 haftalık gebeyim
Doktorum bugün çatı muaynesi yaptı hiç acımadı ve hiç kasmadım kendimi çok rahattım
Normal doğuma engel bir durum yok dikişli olacak tabii bebeğin aşağı düşmemiş açılman yok dedi...
Bebeğim 3500 gr olmuş doktor normal doğum için 15-20 günü bulur dedi..
Ben siz ne önerirsiniz dedim
Normal kolay sanma o da zor seni yönlendirmek istemem falan sezeryan yanlısı konuştu
Bana hiç cesaret vermedi sancı çekip sezeryanda olabilirsin falan fistan
Sezeryan olursa ne zaman olur dedim Pazartesi alırız dedi...
Ben çok sıkıldım beklemekten bacaklarım davul gibi şiş geceleri 2 saat zor uyuyorum
Hemen doğurmak istiyorum ama sırf bu yüzden sezeryan olmak istemiyorum arkamda bana destek olan bir doktor yok ne yazık ki...
Eşim zaten başından beri sezeryan olmamı istiyor
Ablam da bebek 15 gün dursa zaten 4 kilo olur doktorun seni sezeryan yapar diyor
1 ay önce sezeryanla doğuran arkadaşımla konuştum o da sezeyanın ne olduğunu bilsen
kesin normal doğururdun sonradan çok acı çekeceksin diyor
Dellendim anlayacağınız fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim !!