Fikir verin Lütfen :)

Yagmuraras

Kara kaş gözlerin elmas..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
555
5
46
İstanbul
İyi geceler kızlar.
Okulda öğretmen ve arkadaşlar arasında çekiliş gibi bişey yaptık.Bana hoca cıktı..Ne alsam bilemedim ..Bana fikir verirmisiniz? Yarın çıkıp almayı düşünüyorum..
Konunun yeri bura değilse affola..
Hocam bayan ve evli.27 yaşında :)

Süslü atkı , şal , fular vb alabilirsin , kıyafet al desem , zevki tutmaz bedeni olmaz değiştirmekle uraşmasın...

Süslü atkı , şal , fular vb alabilirsin , kıyafet al desem , zevki tutmaz bedeni olmaz değiştirmekle uraşmasın...

:) Arkadaşlarımda şal fular al falan demişlerdi .Evet dediğin gibi kıyafet alsam bedenını bılmıyorum belkı zevkı tutmaz..
Gümüş bileklik çok mu saçma olur ??
Ya da evine güzel bi süs eşyası

Gümüş bileklik olabilir canım neden saçma olsun , ama bijüteri değil gerçekten gümüş olmalı bence

Evine süs eşyası konusunda kendi adıma cevap vereyim , böyle birşey geldiğinde evimdeki konsepte , diğer eşyalara süslere uymazsa üzülürüm , hediyeyi kullanmam , boşa verilmiş çöpe atılmış para olur. Direk süs değil de , hani kahve fincanı takımı alabilirsin ama , 6 kişilikler pahalı gelebilir belki , evli olduğunu söylemişsin , 2 kişilik kalpli falan süslüler oluyor , eşiyle içebilir kahvesini :)

Olabılır canım :) çokk teşekkür ederimm..Yarın zamanım kısıtlı o yüzden şimdiden alabileceğim hediyeleri düşünüyorum :)) gece yarısı.
Kahve fincanı takıma da ıyı.Annem zücaciyeden eve asmalık uzerınde dua yazıo .Onun resmını cekıppp koyucam sımdı koyabılırsem :) tabı.bu nasıl olur sence ??
Annem olabılır dedı .Ama bilemedim

Danıştığın soruyorum yanlış anlama , herşeyine karışmak gibi olmasın ama bence dualı şeylerden uzak dur , yani öğretmenin inancı konusunda bilgin var mı , belki çok sağlamdır inancı o zaman hediyen sevindirebilir ama belki kuvvetli bir inanca sahip değilse , aman bu ne der kenara atar gene hediyeni , daha ortada daha çok kullanılcak bir hediye tercih et derim , genede siz bilirsiniz tabi ki

Anladım canım .Dogru aslında bılemem .Ben resmı bı koymayı denıyorm bakım buydu canım

bayan 27 yaşındaysa çok fazla ımkanın var cüzdan alabilirsin mesela mango ya bak şu ara çok indirimde sanırım çantada alabilirsin bütçene göre mesela yakalayabilirsen derimodda indirim varsa 200-300 lük çantayı 70 e almıştım ben hediya bayıldılar onun dışında mudoya bakabilirsin bekarsada çeyizine koyacak bişeyde olabilir mesela mudoda banyo sabunluk takımı 20 tl bütçenede bağlı çok şey var biryere girersen karşına çıkar zaten

Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…