• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verin lütfen!!

Belli ki onun hayatına bu şekilde müdahale etmenizden rahatsız olmus.

Buna ragmen sizle ilişkiye devam edip sadece telefonunu vermemekle yetiniyorsa sizden henüz vazgecemedigi içindir.

Şansınızı bence fazla zorlamayın.

Ya da zorlayın... hem o hem de siz bazı şeyleri tecrube ederek ögrenir, belki saglıklı ilişkiler kurma yoluna girersiniz.

Güvenmiyorsan niye devam ediyorsun?
1 sene emek mi verdin çokmuş ya.:işsiz:
Son cümle nedir bu ne şiddet?
Hayret nasıl nişanlın için koskoca Kadınlar Kulübünde konu açtın, o kadar kadın var biri kapar falannnn. :KK14:

Son cümle evli ,hamile bayanlara bile çözüm yoluna gitmeden ayrıl yada boşan gitsin kelimesine sinir olduğum için .tabi ki ayrılma boşan ma olur anlaşamıyorsan ama .önce bi sorun çözülmeye bakılmalı

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim .evet facesine sürekli girip çıktığım ve sadece erkek arkadaşları olduğu için rahatsız oldu bunun için vermiyo.bidaha senden habersiz girmiyicem desem de vermiyo şifreyi
İşte bu çok normal arkadaşları erkekler arasinda geçen muhabbetlerden sizi o sanip yazacak sonuç hoş olmayacak. O zaman ortak face açın ikinizde kiz erkek bütün arkadaslarinizi ekleyin.

Cicimm sevgili değil nişanlı .bu arada kimsenin benim olan bişey için sıraya girme ihtimali gibi bişey bile olamazzz

Mesajımdaki ironiyi ciddiye alıp cevaplamışsınız, harikasınız.

Sevgililik durumu yüzükten sonra tedavülden kalkmıyor bu arada haberiniz olsun.

Ben evlendim fakat hala birbirimize sevgilim diye hitap ederiz, ne kadar enteresan değil mi?

Adam facebook üzerinde nişanlı olduğunu belirtmiyor, ilk başta yazdığı isminizi silmiş, şifreleri de vermiyor, sorarsan yeminliymiş ama diyorsunuz ki "kimse sıraya bile giremez". Peki, söyleyelim KK hatunlarına; dağılsınlar.

Yalnız hiç düşünmediğiniz bir ihtimal var; ya sıraya girenler kadınlar değilse??

Mesajımdaki ironiyi ciddiye alıp cevaplamışsınız, harikasınız.

Sevgililik durumu yüzükten sonra tedavülden kalkmıyor bu arada haberiniz olsun.

Ben evlendim fakat hala birbirimize sevgilim diye hitap ederiz, ne kadar enteresan değil mi?

Adam facebook üzerinde nişanlı olduğunu belirtmiyor, ilk başta yazdığı isminizi silmiş, şifreleri de vermiyor, sorarsan yeminliymiş ama diyorsunuz ki "kimse sıraya bile giremez". Peki, söyleyelim KK hatunlarına; dağılsınlar.

Yalnız hiç düşünmediğiniz bir ihtimal var; ya sıraya girenler kadınlar değilse??
Canım konuyu yazdığım cevapları iyi oku adam erkek arkadaşlarından kıskandığından vermiyo.sürekli kardeşimin facesinden takip ediyorum beğenilerini felan beğenen bi tane kız bile yok

Ben bi senelik nişanlıyım .nişanlıdığımız aralar yani nişanlandığımız ilk uç dört ay telefonunu kontrol etmem için veriyordu face şifresini telefon kilit ekranını felan hep biliyordum .Nişanlandığı mız da facesindeki bütün kızları temizledim .bu arada görücü usulü nişanlandık.sadece erkek arkadaşları kaldı .Aradan bi ay felan geçtikden sonra face şifresini değiştirdi .bu arada facesinin isminin yanında adım yazıyodu onuda silmiş.bu öğrendiğimde facesinin şifresini tekrar istedim vermedi ki hala vermiyo.facede nişanlı olarak da yapmadı. Ekran şifresini de bilmiyorum her konuyu açtığımda yeminliyim telefonu eline bile vermem diyo .sizce ne yapmalıyım nasıl kontrol edebilirim telefonunu. Bu arada lütfen ayrıl gitsin gibi cevaplar vermeyin .emek verdim koskoca bi senem o benim kimseye kaptırmaya niyetim yok!!
Wuaa koskoca bi sene ne cokmus. Bacim millet yirmi senelik kocasindan bosaniyor. Boynuzlanmanin kapisini araliyosun. Ne yap ne et cingar cikar gerekirse al o sifreyi

Kimse nişanlınızı kapmaz zaten, o kendi isteğiyle, ayağıyla tıpış tıpış gider.
Ne yeminiymiş hem o durduk yere?
Adam bir haltlar karıştırıyor kesin.
Yok gülüm çocuk birşey yapmıyor, burada sorun çocuğa ait Facebook sayfasından tüm arkadaşların silinmesi, bende olsam yemin ederdim, bana ait bir sayfadan öyle kafasına göre girip hiçbirşey silemez eşim.

Wuaa koskoca bi sene ne cokmus. Bacim millet yirmi senelik kocasindan bosaniyor. Boynuzlanmanin kapisini araliyosun. Ne yap ne et cingar cikar gerekirse al o sifreyi
Yok gülüm çocuk birşey yapmıyor, burada sorun çocuğa ait Facebook sayfasından tüm arkadaşların silinmesi, bende olsam yemin ederdim, bana ait bir sayfadan öyle kafasına göre girip hiçbirşey silemez eşim.
Teşekkürler cevabınız için

Back
X