Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu da düşündüm de kırmızıyı o kadar sevmiyorum kiKırmızı bir ceket alabilirsiniz
Zara’nın pembe takımı var ayrı ayrı da alabiliyorsunuz genelde siyahla kombinlemişler sizde bi bakın oradaki pembe ceketeonu da düşündüm de kırmızıyı o kadar sevmiyorum ki![]()
hmm beyaz diyorsunuz, beyaz ve pembe arasında kaldım ben de zatenTam mevsimi güzel bir beyaz ceket iyi olur
Beyaz güzeldir, hoştur ,klasiktirhmm beyaz diyorsunuz, beyaz ve pembe arasında kaldım ben de zaten
Kırmızı.şu tulumun üzerine klasik sade bir ceket alacağım ama ne renk alsam diye düşünüyorum. soluk pembe veya lila olur mu yahut da beyaz? pek anlamıyorum neyin üzerine ne gider tam bir kazmayım. yardım edin.
hmm. daha sipariş vermedim zaten. bakınıyorum.Bu tulumun üzerine ceket yakıştıramadım ben. Illa üst kısımda ceket olmalı diyorsanız benzer tarzda bir pantolon ve sade bir bluz giyin içine. Tulumda zaten yeterince detay var, bir de ceket eklenirse çok bogar.
şu tulumun üzerine klasik sade bir ceket alacağım ama ne renk alsam diye düşünüyorum. soluk pembe veya lila olur mu yahut da beyaz? pek anlamıyorum neyin üzerine ne gider tam bir kazmayım. yardım edin.