Fikir verin

Ne kadar seviyesiz bir adam bu ya terbiyesiz boşan gitsin

ayy suan ıcımden gecenı yazamıyorum buraya

Bu ne çeşit bir seviyesizlik ya, neden ve ne için katlanılır bu kadar küfüre, midem bulandı
Evlenmeden de bu kadar küfürbaz mıydı eşiniz, evlenince mi böyle oldu?

Aklınca iltifat ediyor da neden küfürle yani? Ne oluyor da böyle bir cümle kuruyor peki merak ettim. Ne bileyim, mesela güzel bir yemek yaptığınızda falan mı söylüyor?

Ben niye yanlış anladım ya.
Kendine küfür ediyor gibi orda.
Seninle daha önce evlenmeyenin aklını s...
Yani ulan ne akilsizmisim niye daha önce evlenmemisim senle

Kahretsin yine çok ponciğim
Ben de tam olarak boyle anladim ama biz mi cok poncigiz emin degilim cidden

Kufuru anlamadım?Evlendıgıne pişman mı ?Yanı ne demek ıstıyor?

Bu kadar agzi bozuk bir adam kendinden sogutur insani. Katlanilir gibi degil. Cekilir dert degil. Tek becerisi bu muymus yani? Kufur etmeden derdini anlatamiyor mu? Kufurlu anlayamadik biz ne dedigini, herkes farkli yorumlamis. Agzini duzeltip dogru durust soyleseydi lafin nereye sündüğü konusunda endiselere mahal vermezdi oysa. Konusmayi bile beceremeyen bir adam. Tek vasfı kufur sanirim.

Konu sahibi size uzuldum. Normalde bosanin demem kolay kolay ama bu kadar itici bir adamla ömür gecer mi? Size yazik ya. Vallahi cok uzuldum size. Kufur bosanmada tazminat sebebi. Esiniz cok saygisiz. Kufur hakarettir, onur kirmaktir.

Bana böyle iltifat eden o güzel ağızının yayına s..çim deyin sizde

Tövbe yaaa.. Ne adamlar var

Çok onur kırıcı bu davranış. Ben bırak küfürü sesi hafif yukselse hemen uzaklaşıyorum . Size böyle davranmasına müsaade etmeyin üstelik daha bir yıl

Kuzum bize sorana kadar kocan olacak adama sorsana ne demek istediğini.

Aldığın cevabı bize de yaz meraktan çatlamayalım.

Aslına bakarsanız küfrün anlamını da anlamadım. Yani keşke önce seninle başkası evlenseydi de ben evlenmese miydim demek istiyor bu küfür ile?
Konustum simdi ..senin gibi bi ki
Kuzum bize sorana kadar kocan olacak adama sorsana ne demek istediğini.

Aldığın cevabı bize de yaz meraktan çatlamayalım.
Konustum..demek istemis ki;"okadar duzgun bir insan ki;seni nasil kacirirlar ".

Konustum simdi ..senin gibi bi ki

Konustum..demek istemis ki;"okadar duzgun bir insan ki;seni nasil kacirirlar ".
Ben kavga sirasinda bunlari soyluyor sandim. Demek iyi anlarinizda soyluyormus bu anlam o sekilde cikiyor. Ama esinizin agzi cok bozuk. Eski konunuzda da bana kufur ediyor demissiniz. Ben o anlamda soyledigini dusunmuyorum, simdi gecistirmek icin oyle diyor sanki ama siz daha iyi bilirsiniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…