• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir verin

niloyski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
1
1
1
27
8 senelik bi eski sevgilim var asla kopamadık her sene konuştuk ettik şimdi yine konuşuyoruz ama bu sefer çok garip davranıyor ne beni isityor gibi ne istemiyor gibi sürekli ilişki istemiyorum diyor bende istemediğimi söylüyorum konuyu değiştiriyor ne yapmam gerektiği konusunda kafam çok karıştı konuşmayı kesmek istedi biraz önce soru sordum yarın konuşuruz diyip gitti ne yapmalıyım

Sekiz sene önceki adam değildir o artık.
Devir değişti, o da nasibini almış.
Eski köye yeni güncelleme getirmek istiyor, rahat takılalım gibi sanırım.

8 senelik bi eski sevgilim var asla kopamadık her sene konuştuk ettik şimdi yine konuşuyoruz ama bu sefer çok garip davranıyor ne beni isityor gibi ne istemiyor gibi sürekli ilişki istemiyorum diyor bende istemediğimi söylüyorum konuyu değiştiriyor ne yapmam gerektiği konusunda kafam çok karıştı konuşmayı kesmek istedi biraz önce soru sordum yarın konuşuruz diyip gitti ne yapmalıyım
Cani isteyince gelip istemeyince giden erkek en tehlikeli erkek tipi haberin olsun. Bence uzaklas ondan canim

Bak bugün Sinan Akçıl'ın konuşmasını dinledim.Kendi evliliğini anlatıyor dinle.İki kez aynı kişiyle evlenip ayrıldı.

Sürüncemede olan ilişkiler mutluluk getirmez sonu .kesinlikle adam baskasi ile evlenecek

Seninle her şeyi yapmama
, rahat rahat takılmama izin ver ama bu ilişkide hiç bir sorumluluk almam diyor. Kısaca seninle gelecek düşünmüyorum yeni birini bulursam gideceğim diyor.
Buna izin vermeyin. Hemen çıkarın hayatınızdan.

Back
X