Fikir verir misiniz lütfen

hellobabys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2022
718
398
33
28
Kızlar adetim 6 gün falan gecikti erkem gebelik yapıyorum kaset test yapıyorum negatif 12 gün önce kan verdim oda negatif ama adetim normalde hiç bu kadar gecikmez ve adet belirtim de yok normalde düzenli adet olsam da yumurtlama zamanım ay sonuna doğru olabiliyor dün de akıntı içinde minicik bi kan lekesi gördüm sizce geç döllenme olabilir mi

Benim de düzenli adetim bu ay bayağı gecikti. Lekelenmeler oldu 3 4 gün, sonra adet geldi.

Kanı erken vermişsiniz. Ay sonu yumurtla ihtimaliniz varsa adet zaten gecikiyor.

Kızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak

Eklentiler

• IMG_20221129_163508.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20221128_142420_493.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 52
Cidden mi şok oldum şuan ama silik gibi geldi bana çizgi
Benimki daha silik cikti canim seninki baya belirgin hcg arttikca koyulasacak herkesin vucudunda artisi ayni olmiyor kimisinde cok net olabiliyor cizgi hayirli olsunnn ben de bugun ogrendim hamileligimi inanamiyorum hala insan testi hatali saniyor hatta adetiniz geciktigi icin kan verin bende benim daha gecikmedi

Ilk 5 dkka icinde ciktiysa tabi gecerlidir

Cidden mi şok oldum şuan ama silik gibi geldi bana çizgi
Anladım cnm teşekkür ederim bu arada yardımcı olduğun için

Sonuç nedir acaba

Sende belirti varmı hiç canim

Kızlar regl günüm dört gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak
Pozitif canım hangi belirtiler var sende
Ben en son 1 Aralık'ta kan tahlili verdim oda ağrım baya vardı karnım kasıklarım test negatif çıkınca antibiyotik ilaç verdi doktor bana bu ilacı bir hafta boyunca kullandım 8 Aralık'ta ilaclarim bitti reglim 14 Aralık'ta olmasi gerekiyordu normalde ama olmadım daha
Normalde evlendiğimden beri reglim düzenli ilk defa böyle gecikiyor eşimle ilaç bittikten sonra hergun düzenli ilişkiye girdik kasıklarımda hafif ağrı var hareket edince oluyor bu yada ağır birşey kaldırınca dün gece uyuyamadım sürekli lavaboya gittim durdum akşam test almıştım sabahın 6sinda test yaptım negatif çıktı bugün reglimin gecikmesinde 4 gun ama ben adet olacakmış gibi hissetmiyorum çünkü her regl olmadan önce bacaklarım ağrır göğüslerim şişer bu tarz belirtiler yaşadınız mı sizde annem bu ayın sonuna kadar bekle adet olmazsan hala kan tahlili ver dedi bebek degilse kadın doğuma git dedi 5 aylık evliyim RABBİM isteyen herkese bebek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…