Fikir verir misiniz lütfen?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amaan dert ettiğin şeye bak boş ver.
Bu güzel günlerinin tadını çıkar boğça işi 2,3 saatlik iş taş çatlasın 5 saat.Şimdi nasıl olacak diye tedirginsin.Boşuna endişelenme sen evi derle topla annen son gün bile gelse bohça işi olur.

Valla benim annem sinir hastası ve nüksettiği bir dönem de ben nişanımı bohçamı yaptıysam. Sen ooo alasını yaparsın.
Üzme tatlı canını annen bi gelsin bak nasıl girişir işe gör. Kimse istemez kızı utansın.

Simdi Annen yapi olarak nasil bir insan nasil bir Anne buda cok önemli...

Cok ilgili alakali anac bir yapida ise ve bu durumda böyle sorumsuzca davraniyorsa sasirmakta kirilmakta cok haklisin....Neden böyle yapiyor diye sorgulaman cok dogal...

Ama her zaman böyleydi diyorsan, hicte kafana takma ve basinin caresine bak güzelim...

canım bence şimdi annenle hiç tartışma nişan geçtikten sonra hepsini anlatırsın söylersin. şuan da alacak durumdaysan uygun biyerden peşin al. ama alamam dersen taksitle veren mağazalardan al. onu da yapmak istemezsen nişanlınla anlaşın bohça hazırlamayın o da hazırlamasın ama sakın anneanin yaptıklarını anlatma ona yoksa ilerde sen anneni affedersin o etmez. başka bahane bul doktora gitmek zorunda falan de ama o kadar da panik yapma bence bu seçeneklerden biri olur hem içini de o kadar doldurmana gerek yok ki önemli olan adet yerini bulsun

bence senin annen fazlasıyla gamsız. bu nişanı da çok ciddiye almıyor galiba. ilk defa mı kız evlendiriyor. nişanı kız tarafı yapar ve şimdiye kadar hazırlıklara çoktan başlanması gerekliydi bence. yani niye kızının en mutlu günlerini böyle endişe içinde geçirmesine sebep oluyor ki.
evet dediğin gibi bursada çok iyi doktorlar var, tedavisini pekala burada yaptırabilir. acaba bunaldı da biraz kaçıp dinlenmek mi istiyor. bu nişan işi onda stres yaptı sanırım.
bence sen anneni ara ve anne acil gel yoksa nişanı iptal edicem falan de belki o zaman işin ciddiyetine varır. ama gelmese de sen kendin tamamla hazırlıklarını. yakın arkadaşların, başka yakın akraba, kuzen falan varsa onlardan yardım iste ve sakın moralini bozma halledilir bir şekilde.

Canım walla çok şaşırdım açıkçası.Annenin böyle zamanda seni yalnız bırakması yanlış.
Anneni arayıp sormadın yaa nişan ne olacak falan diye
.

Son düzenleyen: Moderatör:
üzüldüm şimdi...
madem para gönder alıyım diyo,göndermene ne gerek var,çık al begendigini...
nişanına elbet gelcek,o zman dersin yaptıgınn yanlış oldugunu...

ta oraya para gondermektense bulundugun sehirde kendin al bisiler
ne alman gerektigini bilmiyosan da bak burda nisan hazirligi diye bi bolum var ordan ogren al
nedir yani...
annenin rahatsizligi cikmistir belki doktor yarin gel su gun gel demistir...
bohca oyle abartilacak bi hazirlik degil ki yarim gunde halledersen
2 don bi atlet corap vs

ahh canım benim sıkma canını bu kdar. yoksa paran çok fazla sende elinden geleni yap.
illa çok bişey koymk zorunda deilsin.herkes imkanları gereği davranmalı sonuçta
nişanlının ailesininde bişey diyeceğini sanmıorm
ayrıca annende pek bi garipmiş.insanı bi ay öncesinden telaş kapar.ne yedirip içircm kzıım için ne yapmam lazm ne gycm vs. vs. neden böle yaptığını çözemedim . .
acaba nişanlınımı sevmiyor hayatım . ?? yada her işinde böyle rahatmı herşeyi son günemi atar ?

alla alla kızın nişanı yapılacak anne ortada yok..çok tuhaf bir annen var o zaman..

merhaba arkadaşlar bugün akşama doğru annem aradı kızım siparişlerini aldım dedi.tabi bugünden beri surat yaptım aradı açmadım anladı hatasını.nişan içine bir hafta daha ertelenecek gibi duruyor.bakalım hakkımda hayırlısı....

aynen katılıyorum arkdaşa
peki annene sorduğunda ne diyor neden gelmemiş

annen bir hata yapıyor ama sen sakın anneni bu kızgınlıkla nişanlına falan kötüleme tatlım. gun olur devran döner kafana kakabilir. rahat ve relax olmaya çalış bu sadece nişan,evet annen hatalı ama yapacak bırşey yok. bohça dedıgın 1-2 saatte hazılanır. annen gelır gelmez hemen çıkarsınız çarşıya. sen şimdı heyecan yapıosun ilgi istiyorsun,kendını özel hıssetmek ıstıyorsun ama anneler babalar düğünlerde genelede maraz çıkarır, bır alınmalar,bir salınmalar yaparlar, sanırsın onlar evlenıyor, azucukkk kıskanırlar, kıyamazlar evlatlarını vermeye.

valla kolay gelsin sekerim ya.. ne kapsamda bir bohca hazırlıgı bilmiyorum ama bursanın ıncıgı cıncıgı coktur bilirim :)) ben de gulkurusuna katılıyorum ne yaparsan yap nişanlına hicbirsey caktırma.. anlıyorum seni mahçup olma kaygısı var tabii karşı tarafa ama sakın yine de anlatma kimseye.. gun gelir onune cıkar boşver bir şekilde halletmeye calış oldugu kadar olur olmazsa da sıkma canını onemli olan sizin evlilik yolunda attıgınız onemli adım.. detaylara takılma. simdiden hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin.
sevgiler..

çok garipler, nişanlanacağın kişiyi ailen istiyormuydu yani, gönül rızaları varmı? eğer yoksa böyle olmaları çok normal.. bence telefon aç ailenle konuş neden seni bukadar yanlız bıraktıklarını sor bakalım bir sebepleri varmıymış??

arkadaşlar olay yavaş yavaş tatlıya bağlanıyor...önümüzdeki hafta cumartesine kararlaştırıldı nişan bu hafta hazırlık yapılacak önümüzdeki haftada nişan olacak...hayırlısıyla....suanlık problem kalmadı herşey yoluna giriyor yavaş yavaş hepinize ilginiz için teşekkür ederim....herşey dört dörtlük olacak inş.annemin suan tam desteğini alıyorum.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…