Fikir verir misiniz?

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
726
685
103
36
Kızlar merhaba,
Özet geciyorum hemen.bir taşınma durumumuz oldu.esim annesini arayıp yardım istemişti.(yemek anlaminda) O da burun kırın etmiş bana kim yardıma geldi diye beni de kastederek laf sokmuş.oylece kapattılar telefonu.biz taşındık çok şükür 4 gün oldu ama kv ne arıyor ne soruyor olduk mu kaldık mi haberi yok.ben açıkçası bu duruma çok kırıldim. (Önceki konumdan bahsetmistim) bu zamana kadar eşimin ailesiyle olan problemlerinde hep yapıcı oldum.zorla götürdüm ailesiyle baristirdm.ozunde iyi insanlardır ama bu defa ben de kırıldim.aramak da içinden hiç geçmiyor.
Sizce yanlış mi yapıyorum.? Vebali nedir bu işin? Ilerde nasip olursa bizlerde aile kv anne olacagiz. Tekrar on ayak olup gitmeli miyim oraya.Ama dediğim gibi bu sefer ben de kırıldim.

Aile icinde küslük dargınlık olmaz
Hem sen küçüksün tabiki büyüğüne git
İlerleyen konusmalarda sıkıntını kırgınlıgınıda dile getirirsin

Seni aramayanın, üstüne düşmeyenin ne diye peşine koşacaksın? Sürekli alttan alan taraf olma. Biraz da o sizi ''üzdüm mü acaba, dur bir arayayım'' diye düşünsün.

Mesafeyi koruyun.

Konunuzu okudum da bu tür şeyler kafaya takılıp küs kalınacak sorunlar değil. Dert etmeyin böyle küçük şeyleri.

Konu yemek değil ki karşıdakinin tutumu.kisasa kısas yapar gibi davranması.yoksa soğan ekmek yine yenir.yedik de zaten.

Konu yemek değil ki karşıdakinin tutumu.kisasa kısas yapar gibi davranması.yoksa soğan ekmek yine yenir.yedik de zaten.

Kısasa kısas yapilir zaten. Başka ne yapacak kadın. Hir gür çıkarmamış birşey yapmamış. Birde eşinizin azarini yemiş. Siz yazmışsınız diğer konunuzda annemgil yemek yaptı getirdi diye. Belliki esinizde sizde yemek beklemissiniz ışte.

Kirilmak konusmamak icin yer ariyor gibisiniz. Gereksiz gormus gelmemis ki bence de gereksiz. Hastalik degil onemli bir sorun degil alt tarafi tasinma:işsiz:

Kırıldığınız şeyin yemek olmadığını gördüğünüz tavra kırıldığınızı düşünüyorum ve bence haklısınız. İnsan böyle zamanlar da formaliteden de olsa bir hal hatır sorulsun istiyor. Ki bu sizin en yakınınız. Bence kırıldığınızı belli edin. Arayıp sormayın eşiniz arıyorsa arasın. Sizde konu açılınca açıkça söyleyin.

Son 3 senede 5 kere ev tasidim , bunlardan birinde hamileydim , birinde bebegim 5 aylikti , oburunde 14 aylikti , bir de buyuk oglum var
Bir kisiden bile yemek istemedim , kimse de size yemek getirelim demedi , bizim aklimiza bile gelmedi birilerinden yemek beklemek ve istemek
Ne var ki ev tasimada ? Ilk gun soylersiniz bi pide yersiniz , mutfak yerlesene kadar da yaparsiniz makarna yine yersiniz
Ne tuhaf beklentileri var insanlarin

Kırıldığınız şeyin yemek olmadığını gördüğünüz tavra kırıldığınızı düşünüyorum ve bence haklısınız. İnsan böyle zamanlar da formaliteden de olsa bir hal hatır sorulsun istiyor. Ki bu sizin en yakınınız. Bence kırıldığınızı belli edin. Arayıp sormayın eşiniz arıyorsa arasın. Sizde konu açılınca açıkça söyleyin.
Teşekkür ediyorum anladığıniz için arkadaşlar yemek derdine düştüğünü söylüyor.oysaki ben konuyu açıklamak için dile getirmiştim .tamamen takınılan hal hatır davranış canımi sıkan.

Son 3 senede 5 kere ev tasidim , bunlardan birinde hamileydim , birinde bebegim 5 aylikti , oburunde 14 aylikti , bir de buyuk oglum var
Bir kisiden bile yemek istemedim , kimse de size yemek getirelim demedi , bizim aklimiza bile gelmedi birilerinden yemek beklemek ve istemek
Ne var ki ev tasimada ? Ilk gun soylersiniz bi pide yersiniz , mutfak yerlesene kadar da yaparsiniz makarna yine yersiniz
Ne tuhaf beklentileri var insanlarin

15 günde taşınmışlar :) diğer konuda da şok olmuştum 15 günde ne taşındıklarını inanılmaz merak ettim :) üstelik konu sahibinin anne babası da yardıma falan geliyor.

2 çocukla tek başıma bugünden itibaren 15 gün ver bana kıtalar arası taşınırım.

Şimdi konu kayınvalidem taşınırken yardım etmedim diye bana bozuk atıyor olsa, hak veririm.
Ama o taşınırken ben yardım etmedim diye o da bana yemek yapmadı olunca, hak veremiyorum.
O zaman o kadın da iş bekler tabi. Sen bile bekliyorsun.
Üstelik daha yaşlı, daha yorgun vs...
Kısasa kısasmış. E napsaydı? Gelip bir de sizin evi mi taşısaydı?

Kısasa kısas olayıysa siz daha önce kv nizin ihtiyaç duyduğu bir olayda yanında olmamışsınız demek ki. E siz yapmamışken ondan beklemenizi anlamadım. Tek olay bu olsa kv ayıp etmiş, zor durumdaymışsınız bir yardım etseydi derdim. Ama işte kendi yapmadığınız şeyi başkasından beklemek ne kadar doğru?

Teşekkür ediyorum anladığıniz için arkadaşlar yemek derdine düştüğünü söylüyor.oysaki ben konuyu açıklamak için dile getirmiştim .tamamen takınılan hal hatır davranış canımi sıkan.

Rica ederim

Malesef yaşları büyük diye hep bizim alttan almamız anlayışlı olmamız bekleniyor ama asıl küçükler hata yapar büyükler affeder benim bildiğim

Esinizde sizde bence kadını rahat bırakın sizi arayan soran isteyen yok ki. Hayır yani yeni evinizin balkonundan ufka dogru mu tavır yapacaksınız?

Bana kim geldi dediyse kayinvalideniz demek ki sizin iki kere gitmeniz de ona yeterli gelmemis ki alinmis kendince.sizin alinmanizi yersiz gordum acikcasi.

Kısasa kısas olayıysa siz daha önce kv nizin ihtiyaç duyduğu bir olayda yanında olmamışsınız demek ki. E siz yapmamışken ondan beklemenizi anlamadım. Tek olay bu olsa kv ayıp etmiş, zor durumdaymışsınız bir yardım etseydi derdim. Ama işte kendi yapmadığınız şeyi başkasından beklemek ne kadar doğru?
Ben 2 kere yardıma gittim zaten toplanırken.ama yerleştirme döneminde gidemedim çünkü anneannem çok hastaydı.1 kerede eşimle beraber gittik.ayrica eşim annesini benim haberim yokken aramış.yani yemek konusunu ben istemedm bile.haberm bile yoktu.bana sonradan anlattı.

Kg0v side çok kisa süre once ev taşımış kendisi yardımcı olmamış. Başka işleri olmuş. Olmak zorundada değilde. Üstüne beklentiye girmek...

Back
X